Cara Delevingne je srečna, ker ljubi Annie Clark. Foto: EPA
Cara Delevingne je srečna, ker ljubi Annie Clark. Foto: EPA

"Srečna sem zaradi tega, kakšna oseba sem danes, velik razlog za to pa je dejstvo, da sem zaljubljena v svoje dekle," je 22-letnica razkrila v intervjuju za Vogue. "In da pridejo te besede iz mojih ust, je dejansko pravi čudež," je dodala manekenka, ki je ob tem odkrito spregovorila tudi o boju z depresijo in težavah z alkoholom.

Povedala je, da je bila zaradi svoje seksualnosti zmedena že od mladih nog, kar je le še pripomoglo k napadom tesnobe in depresiji, s čimer se je spopadala vse od otroštva. "Dolgo sem potrebovala, da sprejmem to dejstvo, dokler se nisem pri 20 letih prvič zaljubila v dekle in se takrat zavedla, da moram to pač sprejeti," je pojasnila.

"Ženske me navdihujejo, a zaradi njih tudi trpim. V življenju so me prizadele le ženske, prva med njimi pa moja mati," se je z grenkobo spomnila svoje matere Pandore, ki se je borila z odvisnostjo od heroina.

Moških ni odmislila
Kljub razkritju lezbičnega razmerja pa Delevingnova zatrjuje, da jo privlačijo tudi moški. "Če bom kdaj našla moškega, v katerega se bom lahko zaljubila, bi rada postala njegova žena in mati njegovih otrok," je dejala.

"In to me na smrt plaši, saj mislim, da sem precej 'utrgana' in vedno me skrbi, da bo človek odšel, ko me bo resnično spoznal," je zaskrbljeno dodala.