Charlie Sheen bo najverjetneje 30 dni za rešetkami. Foto: EPA
Charlie Sheen bo najverjetneje 30 dni za rešetkami. Foto: EPA

Charlie se je nad ženo Brooke Mueller spravil na božični večer lani med počitnikovanjem v letovišču Aspen v zvezni državi Kolorado. Brooke je poklicala policijo in ga prijavila, ker naj bi jo napadel z nožem. Charlie je sicer na sodišču zatrdil, da ni kriv, za umik tožbe pa se je zavzemala tudi Brooke.

Kljub vsemu naj bi se Sheenova obramba zdaj želela pogoditi s tožilcem. Sheen se zaveda, da se bo s 30-dnevnim priporom v zaporu v Aspnu izognil pogojni kazni in s tem morebitni zaporni kazni.

"Sheen in njegovi bližnji so zaskrbljeni, saj bi, če bi znova zašel v težave, skoraj zagotovo pristal v zaporu. S tem, ko je sprejel odgovornost za svoja dejanja decembra lani in se dogovoril za takšno kazen, torej brez pogojne kazni, bo lahko malce lažje spal. V priemerjavi z zaporom je 30 dni pripora bolj privlačna rešitev," je dejal nek vir za US Magazine.

Zvezdnik serije Dva moža in pol pred zaslišanjem prihodnji teden ni želel dajati izjav. Očitno se bo na prestajanju kazni moral tudi odvaditi kajenja, saj prošnji njegovega odvetnika za spremembo kadilske politike v zaporu niso ugodili.