David Beckham trdi, da Irme ni nikoli spoznal. Foto: Reuters
David Beckham trdi, da Irme ni nikoli spoznal. Foto: Reuters
Irma Nici
Irma Nici pravi, da se je njej in Davidu enkrat v postelji pridružila še ena prostitutka. Foto: Daily Mail

Slavni nogometaš zaradi klevetanja in laži toži tudi ameriško revijo In Touch Weekly, ki je objavila zgodbo Irme Nici, prostitutke z Otoka. Britanski športnik obenem od revije zahteva tudi na naslovnici vidno opravičilo.

David v postelji z dvema prostitutkama?
Ta teden je svetovne medije preplavila novica, da je David Beckham spet varal svojo ženo Victorio. 26-letna prostitutka, ki je Davida spoznala prek skupnih prijateljev, je za In Touch Weekly odkrila, da je leta 2007 nogometaš vsaj petkrat spal z njo, za vročo noč s temnolaso Irmo pa naj bi odštel 10.000 britanskih funtov.

"Ženske po vsem svetu sanjarijo o njem, jaz pa sem dejansko bila z njim. Bil je nežen in prijazen, vedel je kaj dela. Na ženskah ima raje zadnjico kot prsi, priznal pa mi je tudi, da mu je bilo Victoriino telo bolj všeč v preteklosti," je dejala Irma Nici, ki je dodala, da je David eno noč izrazil željo, da se jima v postelji pridruži še ena ženska. Irma je nogometaševo željo z veseljem izpolnila.

Obrnil bo svet na glavo
Victoria svojemu možu, ki jo je enkrat že prevaral z Rebecco Loos, stoji ob strani. Nekdanja članica skupine Spice Girls, ki zdaj uspešno plove v modnih vodah, se najbolj boji, da bi izmišljene zgodbe negativno vplivale na njune tri sinove. David, ki naj bi na sodišču zaradi laži zahteval pet milijonov britanskih funtov, na vse načine želi najti prostitutko, ki je naenkrat izginila. Nogometašev prijatelj je izjavil, da je David pripravljen obrniti svet na glavo, da bi našel Irmo, saj želi, da so Irmine laži primerno kaznovane.

Davidov predstavnik je Irmino zgodbo ostro zanikal: "Vse je laž, živimo v svetu, ko tabloidi lahko objavljajo laži in mislijo, da jo bodo odnesli brez kazni. O tem primeru bo tokrat odločalo sodišče."