Demi kljub vnovičnemu zanikanju trditev, da je odšla pod nož, le redkokdo verjame, da govori resnico. Foto: EPA
Demi kljub vnovičnemu zanikanju trditev, da je odšla pod nož, le redkokdo verjame, da govori resnico. Foto: EPA

"Nikoli se nisem operirala, nimam pa nič proti ljudem, ki svoj videz popravijo s plastično operacijo," je v intervjuju za francosko revijo Marie Claire dejala igralka, o kateri že več let krožijo govorice, da je porabila več kot 300 tisoč dolarjev za različne popravke.

Demi je pojasnila, da plastičnih operacij ne odobrava, saj se s tem na nenaraven način ustavi proces staranja. Igralka meni, da se ne na ta način ljudje borijo s svojimi strahovi, a tudi operacija jih ne bo osrečila.

"Nikoli ne reci nikoli"
Demi, ki ima z Bruceom Willisom tri hčere, poročena pa je s 16 let mlajšim Ashtonom Kutcherjem, vseeno ne izključuje možnosti, da bi se kdaj odpravila k plastičnemu kirurgu: "Če bom nekega dne zajokala, ko se bom pogledala v ogledalo, bom morda poiskala pomoč kirurga. Zaenkrat sem raje lepa ženska v 40. letih, kot da obupano skušam biti kot 30-letnice."

Prsi, obrvi, liposukcija, koža na kolenih so le nekatere operacije, ki naj bi jih imela hollywoodska igralka. Če Demine besede držijo in za njen videz niso zaslužne spretne kirurške roke, lahko igralko le pohvalimo za njen odličen videz v poznih 40. letih.