'Ta incident se nikoli ne bo ponovil,' je na robu solz februarja zatrdil Michael. Kaj bo rekel na Theresino zgodbo? Foto: EPA
'Ta incident se nikoli ne bo ponovil,' je na robu solz februarja zatrdil Michael. Kaj bo rekel na Theresino zgodbo? Foto: EPA
Theresa White
Theresa je dejala, da je Michael nikoli ni peljal na romantično večerjo, enkrat ji je kupil le obrok v verigi z mehiško hrano. 'Nikoli tudi nisem videla njegovih medalj. V hiši nima veliko stvari, hrane tudi ne. Le polico, polno sladkarij, in hladilnik, poln piva.' Foto: News of the World

23-letni ameriški plavalni zvezdnik iz Baltimora je dolgo veljal za sinonim pravega športnika - trdi treningi, zdravo življenje, veliko spanja, nič zabav. Ta podoba se bo očitno kaj hitro sesula kot hišica iz kart. Februarja so najuspešnejšega športnika v zgodovini olimpijskih iger zalotili med kajenjem pipe z marihuano. Michael je spodrsljaj priznal, se zanj opravičil, trimesečni suspenz ameriške plavalne zveze pa se je iztekel pred dnevi.

Redna srečanja s striptizeto
A za zvezdnika očitno še ne bo miru. Britanski tabloid News of the World je namreč objavil intervju s striptizeto Thereso White, ki je o Phelpsu povedala cel kup zelo začinjenih podrobnosti. 25-letnica trdi, da sta se s plavalcem spoznala lani novembra v nekem striptiz klubu, od takrat pa sta imela na njegovo željo veliko srečanj.

"Povedal mi je, da je po vrnitvi iz Pekinga večkrat kadil marihuano. Neko noč, ko sva bila skupaj, jo je želel znova dobiti, da bi kadila skupaj, a ni našel nobenega prodajalca," trdi Theresa, ki je tudi natančno opisala razuzdane zabave v njegovi hiši. "Šli smo se igrico, kdo lahko več spije, ko sem Michaelu predlagala, da bi se tokrat pozabavali v troje. Takoj se je strinjal in izmed deklet je izbral eno. Vsi drugi so ostali pri bazenu, mi pa smo odšli v zgornje nadstropje in takoj skočili v posteljo."

"Na spisku ima pet ali šest deklet"
Striptizeta je tudi zatrdila, da ima Michael dolg spisek lepotic, ki čakajo na njegov klic, ko si zaželi posteljnih radosti. "Na neki zabavi sem spoznala dekle z imenom Jen. Ugotovili sva, da obe spiva z njim. Govori se, da je dogovorjen s petimi ali šestimi dekleti, ki, kadar koli se mu zahoče, potešijo njegov spolni nagon."

"V postelji zdrži tri ure"
Če se bo zgodba izkazala za resnično, bo Phelpsov ugled še bolj očrnjen. Tolažil pa se bo lahko vsaj z nečim - Theresa je za ljubljenje z njim našla same pohvalne besede: "Seks z Michaelom traja okoli tri ure, zato bi si zaslužil tuid zlato olimpijsko medaljo v maratonskem seksu ..."

Prestrašen in paranoičen zaradi afere
Dodala je, da sta se na zadnje videla pred dnevi, ko se mu je iztekla kazen. Predtem nekaj časa nista bila v stikih. "Po izbruhu afere v februarju je postal paranoičen glede vsega in vsakogar, ki bi mu lahko še škodoval. Slišala sem ga, da je svojim prijateljem zagrozil, da bo vrgel njihove prenosne telefone v reko, če bodo kakšne njegove fotografije in posnetke komu pokazali."

A. P.