Gisele Bundchen je le dva meseca po porodu pozirala v bikiniju. Foto: Calzedonia
Gisele Bundchen je le dva meseca po porodu pozirala v bikiniju. Foto: Calzedonia

Največja zaslužkarica med manekenkami, 29-letna Gisele Bundchen, je nemreč decembra lani možu Tomu Bradyju rodila sina Benjamina, že sredi februarja pa je pozirala v kopalkah. Čeprav so fotografije na Kostariki nastale že pred petimi meseci, pa je celoten katalog pomlad/poletje 2011 priznana italijanska blagovna znamka kopalk Calzedonia predstavila šele konec preteklega meseca. Na modne brvi se je Gisele vrnila v začetku junija na brazilskem tednu mode v Sao Paulu.

Med nosečnostjo se ni zapustila
29-letnica ima torej v rekrodnih dveh mesecih svojo "staro" postavo. Kot je povedala, je za telo skrbela med celotno nosečnostjo, ukvarjala se je s kung fujem, trikrat na teden pa si je vzela čas tudi za jogo. "Mislim, da se mnoge ženske med nosečnostjo spremenijo v koše za smeti," je kmalu po rojstvu sina povedala Gisele, ki si tega ni dovolila in je pazila na svojo prehrano tudi med nosečnostjo.

Kljub začasnemu umiku z brvi pa Gisele še naprej ostaja v samem vrhu Forbesove lestvice najbolje plačanih modelov na svetu. Lani je zaslužila 25 milijonov ameriških dolarjev.

Še nekaj fotografij si lahko ogledate spodaj.