Gisele je v svoj življenjepis dodala še eno naslovnico - za aprilsko izdajo modne 'biblije', revije Vogue. Foto: EPA
Gisele je v svoj življenjepis dodala še eno naslovnico - za aprilsko izdajo modne 'biblije', revije Vogue. Foto: EPA
Gisele Bundchen in Tom Brady
Si Gisele privošči preveč, ko ima Tomovega sina kar za svojega, kar jezi njegovo nekdanjo ženo? Foto: EPA

Brazilska manekenka, ki je že nekaj let najbolje plačani supermodel na svetu, je konec decembra v Los Angelesu povila svojega prvorojenca, sina Benjamina, ki je sad ljubezni z zvezdnikom ameriškega nogometa Tomom Bradyjem. Osemurni porod "ni bil niti najmanj boleč", je zatrdila.

Gisele je milijone dolarjev zaslužila s svojim popolnim telesom in privlačnim obrazom, in ker se zaveda, da si kruh služi prav s tem, je že kmalu po porodu znova pogosto začela zahajati v telovadnico v mestu angelov, kjer se po več ur poti ob napornih vajah kung fuja, joge in plesnih koreografijah.

Tudi med nosečnostjo se ni odpovedala gibanju
29-letnica, ki se po rojstvu še ni vrnila na modne steze, bilo pa jo je videti na različih dobrodelnih dogodkih - za porušeni Haiti je darovala okrogel milijon ameriških dolarjev - je v intervjuju za modno revijo Vogue zaupala tudi nekaj nasvetov za vrnitev v staro telo.

Veliko telovadbe in joge, je dejala lepotica, morda pa se njena prava skrivnost, da je že nekaj tednov po naraščaju znova vitka kot pred porodom, skriva v tem, da se gibanju ni odrekla niti v visoki nosečnosti. "Kung fu sem vadila še dva tedna pred Benjaminovim rojstvom, jogo pa sem si med nosečnostjo privoščila trikrat na teden." Hkrati je podala še svoje mnenje o tem, kaj ženske v nosečnosti delajo narobe: "Ko zanosijo, mislijo, da se lahko spremenijo v koše za smeti. Pri meni se to ni zgodilo, saj sem ves čas pazila, kaj jem, zato sem pridobila manj kot 15 kilogramov."

Bridget ostala brez moža ... in še brez sina?
Čeprav je Benjamin prvi biološki otrok Gisele, se je v starševski vlogi preizkusila že prej, saj ima njen mož Tom iz prejšnjega zakona z igralko Bridget Moynahan tudi dveletnega sina Johna. Brazilka zanj skrbi, kot bi bila njegova prava mati, kar "gre menda v nos" pravi materi Bridget. Gisele je dejala: "Samo zato, ker ga je rodil nekdo drug, še ne pomeni, da ni moj otrok. Od prvega dne, ko sem ga spoznala, mi je blizu kot sin."