Jennifer že dolga ni bila videti tako zaljubljena, pišejo rumeni mediji. Foto: Terry Richardson
Jennifer že dolga ni bila videti tako zaljubljena, pišejo rumeni mediji. Foto: Terry Richardson
Te dni so tabloidi polni senzacionalističnih naslovov na račun ameriške ljubljenke Anistonove. 'Kako je Jen ukradla njenega moškega', tako razlaga v svoji velezgodbi Us Weekly.
Jen in Justin s fotografom Terryjem Richardsonom. Foto: Terry Richardson

Črno-bele fotografije so bile posnete v New Yorku, kjer ima Theroux (spomnimo se ga iz mojstrovin Davida Lyncha Mulholland Drive in Inland Empire, pa tudi kot scenarista Tropske nevihte) stanovanje.
Na enem posnetku 42-letna Anistonova ljubkuje vrat 39-letnega Therouxa, medtem ko par poseda na Thompson Street v SoHu. Na drugi sliki vidimo zaljubljeni par po večerji z Richardsonom. Fotografije in zapise ob njih je objavil fotograf na svojem blogu.
Ironija
Medtem pa se po ameriških tabloidih pojavljajo različna poročila o tem, ali je Jen storila enako, kot je njej pred leti storila Angelina Jolie, to je "ukradla" moškega drugi ženski. Theroux je bil namreč v času, ko se je spoznal z Anistonovo (jeseni na snemanju filma Wanderlust), še v 14-letni zvezi s kostumografinjo Heidi Bivens.
Neki neimenovani vir s snemanja Wanderlusta tako za Us Weekly poroča, da Jen ni kaj dosti brigalo, da je Justin oddan: "Jen se je vrgla nanj." Že med snemanjem naj bi se par začel skrivoma dobivati v začasnem igralkinem domovanju, ogromni samotni hiši na jezeru Rabun v Georgii.

Očarana nad Therouxevo duhovito inteligenco, uporniškim in trendovskim imidžem ter vsestranskim talentom, je Anistonova načrtno spregledala, da je njen skrivni ljubimec že oddan. "Jen je hotela Justina in ni bilo pomembno, da je on že z nekom," pravi neki Therouxev znanec. 35-letna Bivensova, ki jo je Theroux pustil marca, pa "do zdaj ni vedela, da je Anistonova kriva za razhod," trdi vir.
Us Weekly se ob teh zapisih še ne more ogniti, da ne bi izpostavil ironije: zdaj že nekdanji soprog Anistonove Brad Pitt je zvezdnico Prijateljev pred šestimi leti neslavno zapustil zaradi Angeline Jolie, potem ko se je v to zaljubil na snemanju filma Gospod in gospa Smith.
"Neverjetno je, da bi šla za oddanim moškim po vsem, kar se je zgodilo njej," podaja opazko neki znanec Bivensove. In še: "Bedno je, ko tvoj bivši začne hoditi z najslavnejšo žensko na svetu tako kmalu po razhodu."

"Skupaj in narazen"
A zgodba revije People gre malce drugače. Igralka in njen cehovski kolega naj bi se tako začela dobivati šele, ko se je Justin dokončno razšel s svojim dolgoletnim dekletom. "Vem, da ljudje govorijo, da ju je Jen razdrla, a Justin in Heidi sta bila zdaj skupaj, zdaj narazen že leta," trdi neki Therouxev prijatelj. Vir iz tabora Anistonove pa: "Jen se ne bi nikdar spečala s fantom, ki ima dekle."

In medtem ko se par kljub poročilom naj ne bi še preselil skupaj - Theroux ima še vedno stanovanje v New Yorku, na svojih obiskih Los Angelesa pa ima svojo hotelsko sobo - je jasno, da je Anistonova "zelo srečna z Justinom," pravi vir, blizu igralke. "Krasen fant je."