Lady Gaga se je na festivalu vrgla tudi med svoje oboževalce. Foto: Daily Mail
Lady Gaga se je na festivalu vrgla tudi med svoje oboževalce. Foto: Daily Mail

Pevka je s svojimi nenavadnimi oblačili že tolikokrat šokirala javnost, da je postala že rahlo dolgočasna. No, skorajda. Kontroverzna Lady Gaga se je namreč na festivalu Lollapalooza v Chicagu pojavila zelo pomanjkljivo oblečena - bila je odeta le v stoječe luknjičaste nogavice, iz katerih je bila narejena tudi miniaturna majica. Lady Gaga je oblekla spodnje hlačke, modrčka pa ni nadela, temveč je bradavički zakrila z zvezdicami.

"Sem reinkarnacija svoje tete"
Lady Gaga je pred kratkim v enem izmed intervjujev izjavila, da je reinkarnacija svoje tete Joanne in da verjame, da se je vsa tetina kreativnost naselila ravno v njej. Pevka meni, da mora dokončati misijo svoje tete, ki je bila pesnica: "Ko je bila moja mama noseča z mano, je nekakšna svetloba prišla v sobo, se dotaknila maminega trebuha in izginila. Mama je prepričana, da je Joannin duh takrat stopil vanjo." Razkrila je še, da je tudi ona želela umreti mlada kot njena teta, katere življenje je ugasnilo pri 19 letih.

Na glavi jastog in telefon
Poleg oblačil pevka vedno znova preseneča s svojimi nenavadnimi naglavnimi pokrivali v različnih oblikah (jastog, telefon), tudi njena obuvala pa so vse prej kot običajna. Pevka je tako že večkrat obula McQueenove čevlje, imenovane "kopito" ali "jastogove klešče", ki pa so po besedah priznanih manekenk Abbey Lee Kershaw, Natashe Poly in Sashe Pivovarove preprosto previsoki in zato neverjetno neudobni in celo nevarni. Tudi Lady Gaga se ni najbolje znašla v previsokih čevljih, zato se je ob neki priložnosti znašla na tleh. Omenjeni dogodek in druga nenavadna pevkina oblačila si lahko pogledate v spodnji fotogaleriji.