Sharon in Ozzy veljata za ena izmed najbolgatejših britanskih zakonskih parov. Foto: EPA
Sharon in Ozzy veljata za ena izmed najbolgatejših britanskih zakonskih parov. Foto: EPA
Hiša Osbournovih
Njihovo domovanje na Beverly Hillsu je zelo razkošno in prostorno. Foto: Reuters

Zbrani denar od vse mogoče "krame", ki se je družini nabrala iz treh domov - hiše v gotskem slogu na Beverly Hillsu, hiše na Malibuju in še ene v britanskem Buckinghamshiru, bo šel v dobrodelne namene, v Sharonin sklad za boj proti črevesnemu raku.

Ponujala bosta vse mogoče predmete, od spominkov, nakita, slik in pohištva, do pozlačenega kipa Bude, parketa iz orehovine, legendarnih Ozzyjevih sončnih očal in usnjene postelje njunega sina Jacka.

Odhaja del njune preteklosti
Sharon je dejala, da sta z Ozzyjem, s katerim sta poročena že 25 let, vse te predmete nabirala skoraj vse svoje življenje. "Na vsak kos naju vežejo posebni, neprecenljivi spomini. Počutiva se, kot da bi se odpovedovala delu svojega življenja, zato upava, da bodo kupci predmete postavili na vidno mesto v svojih hišah."

Predstavnik dražbene hiše Julien's, Darren Julien, ki bo tudi organizator, pa je Osbournova pohvalil, da sta imela pri opremljanju hiš zelo izbran okus in da bodo na dražbi na voljo tako pregrešno dragi predmeti, kot tudi stvari z le simbolično vrednostjo.

V družbi s Sharon in Ozzyjem
Par bo na dražbi ponujal tudi tri vstopnice za vstop v zaodrje Ozzyjevih koncertov, še ena vstopnica pa bo srečneža popeljala na snemanje TV-šova America's Got Talent, kjer je ena izmed sodnic tudi Sharon.

"Saj ne vem povsem natančno, zakaj se bova vsem tem stvarem odpovedala," je bil odkrit 58-letni Ozzy, ki je zaslovel v 70. letih kot pevec heavy metal zasedbe Black Sabbath, "a Sharon je ukazala, da to morava storiti, saj bo v nasprotnem primeru naša hiša preprosto eksplodirala."