Sharon in Ozzy Osbourne sta bogata, nesramna, ne preveč lepa ... a vseeno ju imajo Britanci radi. Foto: EPA
Sharon in Ozzy Osbourne sta bogata, nesramna, ne preveč lepa ... a vseeno ju imajo Britanci radi. Foto: EPA
Mick Jagger
Mick Jagger je po besedah Sharon obseden s seksom. Foto: EPA

Neprimerne izjave so iz Sharon bruhale med intervjujem z nekdanjim urednikom britanskih tabloidov Piersom Morganom. Morgan je sicer Osbournovo intervjuval že kar nekaj časa nazaj, zdaj pa je njene opazke citiral v svoji knjigi Don't You Know Who I Am?: Insider Diaries of Fame, Power and Naked Ambition (Ne veste, kdo sem? oznavalčevi dnevniki o slavi, moči in goli častihlepnosti).

Zaradi Micka ji je slabo, Madonno bi pretepla
54-letna Sharon, ki pravi, da je Piers njene izjave iztrgal iz konteksta, si je zares dala duška. O frontmanu Rolling Stonesov je povedala: "Mick Jagger je vedno na perzijski preprogi v riti kakšnega gospoda ali gospe. Ogabno. Kar slabo mi je ob misli nanj." Zoprno Madonno bi najraje sunila s pestjo, o igralki Melanie Griffiths, ki je bila že večkrat pri lepotnem kirurgu, pa je dejala: "Uničila se je. Izgleda groteskno, in to je tako žalostno." Tudi Michaela Douglasa je Sharon, ki so jo prav tako že večkrat polepšali s skalpelom, napadla zaradi plastičnih operacij: "Še ena obupna obrazna operacija." Osbournovi se zdi izredno tečen tudi Bono, za Diano Ross pa pravi, da je grozna ženska.

Njena avtobiografija je podirala rekorde
Sharon in Ozzy sta poleg britanske kraljeve družine ter Kate Moss in Peta Dohertyja največja ljubljenca britanskih tabloidov. V preteklosti sta zakonca, ki sta poročena od leta 1982 in imata tri otroke, poskrbela za veliko sočnih škandalov. Najhujši se je zgodil leta 1989, ko je Ozzy v opoju alkohola in drog poskušal zadaviti Sharon. Da Britance zares zanima, kaj misli Sharon, so dokazali oktobra 2005. Takrat je Osbournova izdala avtobiografijo Extreme, ki se je zavihtela naravnost na vrh lestvic najbolje prodajanih knjig in tam ostala 15 tednov. Marca 2006 so Sharon podelili britansko knjižno nagrado za biografijo leta in do danes so je prodali več kot dva milijona izvodov.