Heidi Klum se je v družbi drugih 'angelčkov' lani zadnjič sprehodila po modni brvi v perilu Victoria's Secret. Foto: EPA
Heidi Klum se je v družbi drugih 'angelčkov' lani zadnjič sprehodila po modni brvi v perilu Victoria's Secret. Foto: EPA

Nemška lepotica, ki ima štiri otroke (na njeni popolni postavi pa tega ni opaziti) in je poročena z britanskim pevcem Sealom, je za New York Post povedala, da novembra ne bo nastopila na tradicionalni modni reviji priljubljene znamke spodnjega perila, katerega obraz in telo je bila celih 13 let. Še lani je Klumova občinstvo navdušila s sprehodom po modni brvi v spodnjem perilu - in to le pet tednov po porodu.

"Heidi bo vedno naš angelček"
"Vse dobre stvari imajo svoj konec. Vedno bom imela rada Victoria's Secret. Krasno sem se imela," je za omenjeni tabloid povedala na pariškem tednu mode. O Heidi najdejo le dobre besede tudi pri korporaciji Limited Brands, lastnici znamke Victoria's Secret: "Heidi bo vedno naš angelček," je povedal predsednik in vodja trženja pri korporaciji Ed Razek. Klumova je kot model Victoria's Secret prvič predstavila leta 1997, "angelček" ali obraz podjetja pa je postala dve leti pozneje.

Razloga za prekinitev sodelovanja ni navedla nobena od vpletenih strani, a, kot je znano, ima podjetna Klumova veliko "želez v ognju", med drugim vodi resničnostno oddajo o oblikovanju Modni oblikovalci Heidi Klum. S soprogom Sealom bosta kmalu posnela tudi pilot serije, v kateri bodo parom pripravili sanjske poroke.