Marisa Miller s svojim dobra dva milijona evrov vrednim modrčkom. Foto: Reuters/EPA
Marisa Miller s svojim dobra dva milijona evrov vrednim modrčkom. Foto: Reuters/EPA

Klumova, ki je pred petimi tedni rodila svojega četrtega otroka, je požela največji aplavz zbranega občinstva, ko se je oblečena v vijočični steznik in belo vlečko sprehodila po dih jemajoči modni pisti.

Za 36-letno Nemko se je govorilo, da bo na šovu nastopila le v voditeljski vlogi, a očitno ni mogla iz svoje kože. Zaradi rojstva hčerke Lou Samuel, ki se je rodila v zakonu s temnopoltim pevcem Sealom, je bila sicer nekoliko bolj zakrita kot druge mankenke, a to predvsem zato, ker njena postava še ni taka, kot si želi sama. Še v sredo je namreč izjavila, da si z njenim osebnim trenerjem prizadevata izgubiti še 10 kilogramov.

Skoraj popolna "angelska" postava
Poleg Klumove so se po stezi sprehodile tudi druge manekenke, znane tudi kot Victoriini angeli - Avstralka Miranda Kerr, brazilska lepotica Alessandra Ambrosio, Doutzen Kroes iz Nizozemske in Američanka Marisa Miller, ki je imela čast, da je nosila najdražji modrček, posut z diamanti, vreden kar tri milijone dolarjev (dobra dva milijona evrov). Nekateri so pogrešali še eno Brazilko, in sicer Adriano Lima, ki je, kot je znano, ravno v nedeljo rodila punčko.

Kot glasbeni gosti so nastopili priljubljeni The Black Eyed Peas, v ospredju pa se je znašla njihova edina ženska članica Fergie, ki je s svojim zelenim steznikom navdušila modne kritike.

Izzivalna Miranda
Čeprav modna revija Victoria's Secret velja predvsem kot velik odrski spektakel s poudarkom na dekletih, ni mogoče prezreti niti nove kolekcije spodnjega perila z letnico 2009/2010, ki sicer ne razkriva preveč, se pa lahko zgodi, da bodo za televizijski posnetek, ki ga bo ameriška televizija CBS prenašala 1. decembra, izrezali nekaj izhodov, kot je bil npr. tisti, v katerem je Miranda Kerr nosila izjemno minimalistične tangice.

Na dogodku so predstavili tudi pet manekenk, ki so postale novi Victoriini angeli - to so Emanuela de Paula, Chanel Iman, Rosie Huntington-Whiteley, Lindsay Ellingson in Candice Swanepoel.