Doutzen Kroes trenira boks. Celoten zaslužek vlaga v nepremičnine - dve hiši je kupila na Nizozemskem, eno pa v New Yorku. Foto: EPA
Doutzen Kroes trenira boks. Celoten zaslužek vlaga v nepremičnine - dve hiši je kupila na Nizozemskem, eno pa v New Yorku. Foto: EPA
Doutzen Kroes
Doutzen je ena najbolje plačanih manekenk na svetu. Na sliki pozira s svojo voščeno podobo. Foto: EPA

178 centimetrov visoka svetlolasa lepotica je najnovejši angel v svetu mode - nedolgo nazaj se je Nizozemka pridružila izbrani družbi manekenk, ki oglašujejo žensko perilo Victoria's Secret. 23-letnica je ena najbolj iskanih manekenk. Z letnim zaslužkom 6 miljonov dolarjev je trenutno na 5. mestu Forbesove lestvice najbolje plačanih manekenk na svetu.

Če vam je njen obraz že znan, to ne čudi, saj se Doutzen pojavlja na naslovnicah Voguea, Harper"s Bazaara, Timesa in v oglaševalskih kampanjah modnih hiš Valentino, Calvin Klein, Gucci, Versace, že dve leti pa oglašuje tudi izdelke kozmetičnega velikana L'Oreal.

Manekenka Victoria's secret - eno najbolje plačanih del
A Doutzen najbolj veseli, da se je pridružila seksapilnim manekenkam, ki oglašujejo prav tako seksi spodnje perilo - postati "Victoria's Secret angel" je eno izmed najbolj želenih in plačanih del v svetu mode. Gisele Bundchen sicer ne bomo več videli na modnih revijah in oglasih Victoria's secret, a odgovornih v tej hiši to ne skrbi, saj, kot pravijo, je veliko drugih lepih manekenk, ena izmed teh je zagotovo tudi Doutzen.

Ona in Gisele sta le dve izmed angelskih lepotic - v spodnji fotogaleriji pa si lahko ogledate še nekaj manekenk, ki so se predstavile v spodnjem perilu (v katalogih, na modnih revijah, oglasih) znane znamke spodnjega perila.

D. S.