Adriana Lima v modrčku, vrednem neverjetnih pet milijonov dolarjev. Foto: Reuters
Adriana Lima v modrčku, vrednem neverjetnih pet milijonov dolarjev. Foto: Reuters
Heidi Klum
Heidijin poljub v slovo. Foto: Reuters

Podjetje Victoria's Secret, znano pa izjemno zapeljivem spodnjem perilu za ženske, je v hotelu Fontainebleau Miami Beach v velikem blišču predstavilo 68 novih kreacij, ki jih je obleklo 35 supermanekenk. Seveda niso manjkala krila, zaščitni znak deklet, ki jih podjetje izbere za svoje "angelčke".

Šopek supermanekenk na kupu
Med kreacijami je največ pozornosti požel pet milijonov dolarjev vreden črn diamantni modrček, imenovan Fantasy Bra, ki je pokrival oprsje za mnoge najbolj seksi manekenke na svetu, 27-letne Brazilke Adriane Lima. Poleg Adriane, ki je na odru poplesavala z glasbenim gostom večera, pevcem Usherjem, so aplavz požele tudi Čehinja Karolina Kurkova, nemški "multipraktik", plavolasa Heidi Klum, še ena Brazilka Alessandra Ambrosio, Nizozemka Doutzen Kroes in dve ameriški lepotici, Selita Ebanks in Marissa Miller, vse med najbolje plačanimi v poslu.

"To je bil večer, v katerem sta glavno besedo dobili prefinjenost in eleganca," je dejal eden izmed Victoriinih oblikovalcev Todd Thomas. Po mnogih korzetih, modrčkih, spodnjih hlačkah in podvezicah - vse je bilo skrbno usklajeno s salonarji, nakitom in drugimi modnimi dodatki - je čast zadnjega sprehoda doletela Heidi Klum v rdeči kreaciji.

Revija je bila pravi kraj tudi za mnoga znana imena, ki so si želela perilo ali pa postavna dekleta ogledati z najboljših sedežev. Fotografom so se med drugimi nastavljali ameriški dedinji Paris Hilton in Kim Kardashian, pevec P. Diddy in "gospodinja" Martha Stewart.

A. P.