Heidi iz mesa in krvi (na desni) je lahko ponosna na svojo lutko, saj se je izdelovalcem dobro posrečila. Foto: Reuters
Heidi iz mesa in krvi (na desni) je lahko ponosna na svojo lutko, saj se je izdelovalcem dobro posrečila. Foto: Reuters

Njena lutka, ki ima lase spete nazaj, oblečena pa je v zapeljivo bleščečo oblekico z globokim izrezom, se je pridružila več kot 80 dvojnikom drugih znanih ljudi iz sveta politike, zabave in športa, ki so svoje mesto našli v muzeju voščenih lutk v nemški prestolnici.

Po četrtem porodu kmalu spet na modnih brveh
Za Heidi je v zadnjem času težko reči, kaj je njena glavna zaposlitev, saj ji je mogoče pripisati celo vrsto poklicev: manekenka, igralka, televizijska voditeljica in producentka, poslovna ženska, modna oblikovalka, občasno pevka in tudi mati štirih otrok. Prva hči Leni je sad razmerja s Flaviem Briatorejem, z britanskim pevcem Sealom, s katerim sta skupaj še zdaj, pa imata tri otroke - Henryja, Johana in hčer Lou.

Osvojila je tako rekoč vse
Danes 36-letna lepotica se kljub štirim porodom še vedno lahko pohvali z zavidljivo postavo, saj so ob višini 176 centimetrov njene mere 91-69-94. Heidi se je v svoji dolgi manekenski karieri pojavila na naslovnicah vseh najpomembnejših modnih revij, kot so Vogue, Elle in Marie Claire, že vrsto let pa sodi med "angele" podjetja Victoria's Secret.

Nič čudnega torej, da jo revija Forbes zadnja leta ves čas uvršča na lestvico desetih največjih zaslužkaric v modnem svetu. Lani je tako z manekenstvom in drugimi posli zaslužila kar 16 milijonov dolarjev.