Med njunimi prijatelji in znanci se širijo govorice o skorajšnji poroki zvezdniškega para. Foto:
Med njunimi prijatelji in znanci se širijo govorice o skorajšnji poroki zvezdniškega para. Foto:
Kate Moss

Supermanekenka in težavni rocker sta šokirala obiskovalce londonskega rehabilitacijskega centra za petičneže The Priory, kjer se Doherty te dni odvaja od zasvojenosti z mamili. Očividci so povedali, da sta na travi tako rekoč spolno občevala.

Razkošje v travi
Vodja tamkajšnje skupine za samopomoč se je ravno v nedeljo okrog šestih zvečer, ko je bila Kate na obisku pri Petu, odločil, da bodo imeli terapevtsko srečanje raje na prostem na travi, saj je bilo vreme prijetno. Tam pa so si lahko ogledali zanimivo predstavo ... Neki par se je namreč na klopci zelo vneto poljubljal in otipaval. Roke niso ostale samo na zunanji strani oblačil, so povedale priče. Vse skupaj je bilo pravzaprav zelo podobno čisto pravemu - seksu!

Prvič sproščena, takoj zasačena!
Izkazalo se je, da sta bila to prav Mossova in Doherty - izdale so ju Katine oprijete kavbojke. A v trenutku, ko sta opazila, da sta opazovana, sta se umaknila. Mossova si namreč že ves čas Petovega zdravljenja prizadeva ostati neopažena, ko ga obišče. A tokrat ju je zaneslo in že prvič so ju zasačili.

Vsak mesec ostane brez "mačka"
Pete tudi med zdravljenjem na Prioryju nima miru. Pred kratkim je izgubil že devetega jaguarja, saj je "pozabil" plačati približno 60 tisoč tolarjev davka na uporabo cest za drago vozilo. Zato so mu avto zasegli na njegovem domu v vzhodnem Londonu. "Jaga" je Doherty, ki slovi po tem, da je za birokratske opravke malce manj nadarjen kot za glasbo, kupil poleti, potem ko so mu jih osem zasegli zaradi različnih prometnih prekrškov - pravzaprav mu zadnje čase zasežejo kar enega jaguarja na mesec, je povedal Petov znanec.