Romanca Kate in Louisa je trajala štiri mesece. Foto: Reuters
Romanca Kate in Louisa je trajala štiri mesece. Foto: Reuters

Zveza je trajala pičle štiri mesece, zdaj pa naj bi Kate po poročanju Daily Maila hotela biti samo - sama. Še poleti je bil par, ki se je spoznal na zabavi nekega skupnega prijatelja, videti kot poosebljena sreča.
Romanco sta začela kmalu za tem, ko se je 35-letna oskarjevka ločila od 10 let starejšega Mendesa. Winsletova je 35-letnega Dowlerja celo predstavila svojim staršem.
Prijateljski razhod
Čeprav so prijatelji igralke upali, da bo romanca trajala, sta se zdaj razšla, tisti, blizu para, pa poročajo, da je šlo za klasičen primer prehodne ljubezni. "Louis je bil točno tisto, kar je Kate potrebovala po svojem bolečem razhodu od Sama, in skupaj sta se imela odlično," poroča neki prijatelj.

"A kljub temu sta spoznala, da njuno razmerje ne deluje in da potrebuje Kate čas in prostor zase. Louisu je zelo hvaležna, ker ji je pomagal okrevati po ločitvi, in skupaj sta se zelo zabavala, a zdelo se ji je, da se je razmerje izpelo ter se želi zdaj posvetiti svoji karieri in otrokoma."

Winsletova ima z Mendesom, režiserjem Lepote po ameriško, šestletnega sina Joeja, iz prvega zakona z režiserjem Jimom Threapletonom pa 10-letno hčerko Mio.
V Cornwallu rojen Dowler je upal, da se bo preselil v Chicago, da bi bil blizu Winsletove, medtem ko ona tam snema film Contagion.