Z nekdanjim partnerjem se pogovarja le o vzgoji otrok. Foto: AP
Z nekdanjim partnerjem se pogovarja le o vzgoji otrok. Foto: AP

Čeprav sta se Khloé Kardashian in košarkar Chicago Bullsov Tristan Thompson že razšla, pričakujeta drugega otroka, ki pa ga bosta dobila s pomočjo nadomestne mame. "Lahko potrdimo, da bo True dobila brata ali sestro, ki je bila spočeta novembra," so dejali tiskovni predstavniki Kardashian v izjavi za The Hollywood Reporter.

Zvezda resničnostnega šova Keeping Up With the Kardashians in The Kardashians je "izjemno hvaležna neverjetni nadomestni mami za tako lep blagoslov." 38-letnica, ki je že v preteklosti spregovorila o težavah s plodnostjo, je prek posrednikov vse prosila za zasebnost, da se bo lahko osredotočila na svojo družino.

Thompson bil znova nezvest, postal je oče sinčku

Otrok naj bi bil spočet še preden je javnost presenetila novica, da je 31-letnik oče fantku, ki se je rodil decembra. Sprva je trditve zanikal, ker pa je test očetovstva pokazal drugače, se je pozneje svoji partnerki, s katero ima sicer še štiriletno deklico True, javno opravičil in dejal, da si ne zasluži srčne bolečine in ponižanja, ki ji ga je povzročil.

To sicer ni bilo prvič, da je bil športnik nezvest – leta 2019 jo je prevaral tudi z Jordyn Woods, takratno najboljšo prijateljico Kylie Jenner. Kardashian in njen nekdanji partner, ki sta bila v razmerju s premori od leta 2016, sicer ne komunicirata, izjema naj bi bila le vzgoja otrok.