Zveze med Kim Kardashian in Petom Davidsonom je konec. Foto: Reuters
Zveze med Kim Kardashian in Petom Davidsonom je konec. Foto: Reuters

Predstavnika obeh zvezdnikov novice še nista komentirala. Kot poroča portal E Online, sta se odločila, da bosta le še prijatelja. "Imata veliko ljubezni in spoštovanja drug do drugega, a čas preprosto ni pravi, da bi nadaljevala zvezo," so dejali njuni prijatelji.

Davidson se trenutno mudi v Avstraliji, kjer snema film Wizards!

Par je bil v zvezi od oktobra leta 2021, ko so ju paparaci večkrat fotografirali skupaj. Marca naslednje leto je Kim zvezo prvič potrdila tudi na Instagramu, ko je objavila dve fotografiji 28-letnega komika, ki je najbolj znan po nastopih v oddaji Saturday Night Live.

40-letna Kim Kardashian, najbolj slavna iz družine Kardashian, ki je zaslovela po zaslugi resničnostne serije V koraku s Kardashianovi, se je sicer februarja lani ločila od raperja Kanyeja Westa, s katerim ima štiri otroke – devetletno North, šestletnega Sainta, štiriletno Chicago in triletnega Psalma.

Pestro zasebno življenje ima tudi mlajša sestra Khloe, ki je drugič postala mama. S košarkarjem Tristanom Thompsonom sta s pomočjo nadomestne mame drugič postala starša, dobila sta dečka. Par že ima štiriletno hčer True. Ker je Thompson zvezdnico večkrat prevaral, sta zvezo končala že pred časom, kljub temu pa sta zdaj dobila skupnega otroka. A po poročanju ameriških medijev nista znova par.

"Khloe je neskončno hvaležna nadomestni materi za tako čudovit blagoslov. Prosi za zasebnost, da se bo lahko posvetila družini," je dejala njena predstavnica.