Shiloh se oblači kot fantek, je povedala mama Jolie. Foto:
Shiloh se oblači kot fantek, je povedala mama Jolie. Foto:

Igralka je v intervjuju za revijo Vanity Fair povedala: "Shiloh ima črnogorski slog. Ljudje se tam tako oblačijo. Všeč so ji trenirke in kompleti." Ameriški stilist Robert Verdi pa izjavo komentiral: "Menim, da nihče ne ve, kaj to pomeni."

Podobno meni tudi ameriška modna svetovalka Stacy London: "Niti približno ne vem, kaj je Angelina mislila, ko je govorila o črnogorskem slogu. Črna gora je čudovita, vendar ni znana po nobenem posebnem modnem slogu, vsaj mislim, da ne." Robert pravi, da je Angie želela, da bi bila njena izjava zabavna oz. domiselna, a naj bi na koncu izpadla neumno.

Angelina s svojo izjavo verjetno ni ciljala na neko modno smernico, ampak na vsakdanji slog oblačenja. Skupaj z Bradom Pittom sta pred kratkim obiskala Črno goro in očitno je tam videla veliko domačinov v trenirkah.

Morda ne bi bilo slabo, če bi ameriški modni svetovalci o igralkini izjavi povprašali kakšnega črnogorskega domačina ali pa se sami podali v državo na Balkanskem polotoku. Tako bi se morda nehali spraševati o tem, kaj je igralka želela povedati.