Moža je spoznala na turneji. Foto: EPA
Moža je spoznala na turneji. Foto: EPA

"Komaj čakam, da te poleti spoznam," je na družbenih omrežjih pod fotografijo, na kateri je ponosno razkrila svoj nosečniški trebušček, zapisala 36-letna britanska zvezdnica. Leona Lewis je tako naznanila, da z možem Dennisom Jauchom pričakujeta prvega otroka.

Nosečniško podobo je delil tudi koreograf in pripomnil, da je pevka, ki jo je pred 12 leti spoznal med njeno turnejo The Labrinth, na kateri je imel vlogo rezervnega plesalca, "vroča mama". Dodal je tudi, da je pričakovanje otroka "največje darilo, ki bi si ga lahko zaželel", poroča Billboard.

Paru, ki se je poročil leta 2019 v Toskani, so čestitali tudi oboževalci, viri pa so razkrili, da je zmagovalka britanskega glasbenega tekmovanja X Factor leta 2006 že presegla mejnik 12 tednov. Navdušena zakonca, ki komaj čakata, da postanejo tričlanska družina, naj bi veselo novico družini in prijateljem povedala že na začetku leta.

V preteklosti je sicer glasbenica, ki slovi po svojem ohranjanju zasebnosti, razkrila, da bi si otroka želela tudi posvojiti – njene mame namreč v otroštvu nihče ni posvojil, tako pa je odraščala v sirotišnici.