Blue Valentine ni prvi film, v katerem sta zvezdnika zaigrala skupaj. Lahko smo ju videli že v United States of Leland. Foto: EPA
Blue Valentine ni prvi film, v katerem sta zvezdnika zaigrala skupaj. Lahko smo ju videli že v United States of Leland. Foto: EPA

Mnogi so se na premieri filma Blue Valentine, v katerem skupaj igrata kanadčan Ryan in američanka Michelle, začeli spraševati, ali se med soigralcema kaj plete. V drami 29-letnika igrata moža in ženo, ki se borita za to, da njun zakon ne bi propadel. Na premieri pa sta bila videti vse prej kot nesrečna.

Ryan je po novem kratkolaso blondinko nežno stiskal za roko, zvezdnika pa naj bi si izmenjevala tudi nežne poglede. Igralca sta s tem sporžil val govoric, da sta najnovejši hollywoodski par.

Govorice zanikane
Ryanov predstavnik za odnose z javnostmi je za spletni portal People vsa namigovanja zanikal. Zvezdnik filma Beležnica naj bi bil le zelo sproščen ob Michelle, tako kot ob vseh drugih. Morda to niti ni presenečenje, saj sta za najnovejši film posnela kar nekaj vročih prizorov.

Michelle je znana po zvezi s tragično umrlim oskarjevcem Heathom Ledgerjem, s katerim ima hčer Matildo. Po njegovi smrti je bila nekaj časa z režiserjem Spikom Jonzejem, a sta se razšla, ker ni mogla preboleti Heatha. Gosling pa je med drugim hodil s soigralko iz Beležnice, Rachel McAdams.

V spodnji galeriji nekaj fotografij Ryana in Michelle s filmskega festivala v Cannesu.