Lindsay je razjezila sodnico. Foto: EPA
Lindsay je razjezila sodnico. Foto: EPA
Lindsayjine fotografije z zabave so obkrožile svet.
Lindsayjine fotografije z zabave so obkrožile svet. Foto: TMZ

23-letna igralka bi se morala zaradi aretacij, ker je leta 2007 vozila pod vplivom alkohola (in kokaina), pred dvema dnevoma zglasiti na sodišču v Beverly Hillsu. Ker Lindsay na zaslišanje (igralka namreč ni obiskala vseh predavanj o alkoholizmu, ki ji jih je naložilo sodišče) ni bilo, je sodnica Marsha Revel izdala nalog za njeno aretacijo in določila varščino v višini 100.000 ameriških dolarjev.

Izgubljeni potni list sodnice ni prepričal
Zagovornica mlade igralke, ki se je te dni noro zabavala v Cannesu (s podelitvijo nagrad se tamkajšnji filmski festival končuje ravno danes), o čemer pričajo tudi fotografije, ki so obkrožile svet, je sicer sodnico skušala prepričati, da je igralka izgubila potni list. A neuspešno.

Lindsay lahko pristane za rešetkami
Sodnica je odločena, da se mora igralka takoj zglasiti na sodišču in si namestiti posebno zapestnico, ki ves čas meri količino alkohola v krvi. Igralka bo tako, če ne želi biti še tretjič aretirana, morala abstinirati, enkrat tedensko pa bo morala hoditi tudi na testiranja na mamila.

Sodnica je igralki sicer podaljšala pogojno kazen lani oktobra in jo opozorila, da lahko ob nadaljnjem uživanju opojnih substanc pristane za rešetkami.

Nekdaj obetavna igralka zdaj znana le po pijančevanju
Lohanova je včasih veljala za eno izmed najbolj nadarjenih mladih igralk Hollywooda. Pri 12 letih je zaslovela v družinskem filmu Past za starše, znane pa so tudi njene vloge v filmih Odštekani petek (Freaky Friday), Herbie Fully Loaded, Bobby, Zlobna dekleta (Mean Girls) ...

Kljub trikratnemu obisku klinike za odvajanje se igralka še vedno spopada z odvisnostjo. Bolj kot z igralskimi uspehi pa zadnja leta polni tabloide s svojimi pohodi po nočnih klubih.