Lindsay je izzivalno pozirala ob drogu. Foto: 6126
Lindsay je izzivalno pozirala ob drogu. Foto: 6126

Rdeča nit blagovne znamke 6126 so tako imenovane legice. Lindsay, ki je znana po svojem razuzdanem življenju, je pozirala v izzivalnih položajih ob drogu in v oprijetih oblačilih ter visokih petah pokazala svoje čare.

Doslej že trikrat na zdravljenju
Za LiLo, ki bo 2. julija dopolnila 24 let, je burna preteklost, ki pa ji očitno še ne namerava narediti konec. Lindsay namreč še vedno razveseljuje paparace s svojimi nočnimi pohodi, pred kratkim pa je dejala, da se je na odvajanju v rehabilitacijskem centru počutila kot na počitnicah. Doslej si je tovrstne počitnice "privoščila" že trikrat, a kot kaže, še vedno neuspešno.

Manekenka, oblikovalka, igralka, pevka ...
Svojo kariero je začela pri treh letih kot manekenka in posnela več kot 60 televizijskih oglasov, kmalu pa je zašla tudi v igralske vode. Sprva se je preizkusila v več nanizankah na malih zaslonih, njena prva filmska vloga pa je bila v družinskem filmu Past za starše (1998), v katerem je igrala dvojčici Hallie Parker in Annie James. Čeprav je morda kot pevka manj poznana, je izdala že tri poprock albume (Speak leta 2004, A Little More Personal leta 2005 in Spirit In The Dark leta 2009).

Ambiciozna starša Michael in Dina Lohan hčerki v težavah nista bila v veliko pomoč. Oče je za njeno zasvojenost z opojnimi substancami okrivil mamo, ta pa se je prek hčerkine slave dokopala do svoje resničnostne oddaje. Lindsay je z očetom, ki je med njeno romanco z didžejko Samantho Ronson svoje mnenje velikodušno delil z rumenimi mediji, že večkrat "obračunala" prek medijev.