Foto:
Foto:
Naomi Campbell
Britance njeni škandali zabavajo, zato jo paparaci zvesto čakajo tudi pred sodiščem, kadar se mora lepotica zagovarjati zaradi svojih izbruhov. Foto: Reuters

Naomi naj bi se v četrtek zgodaj zjutraj, okoli pol petih, glasno razburjala pred stanovanjem svojega nekdanjega fanta, princa Badra Jafarja.

K Jafarju je Naomi prišla iskat preostale svoje stvari, saj naj bi se par pred kratkim razšel. Ker pa je Badr ni spustil v stanovanje v prestižni londonski četrti Belgravia, je 36-letna zvezdnica pobesnela. Stala je na pločniku in vpila na Jafarja ter seveda zbudila vso sosesko. Policisti, ki so jih poklicali sosedje, so prihiteli in besno Naomi aretirali zaradi kršenja miru. Najprej so jo odpeljali v sosednjo ulico, kjer so jo poskušali vsaj malo umiriti. Ko je supermanekenka prišla k sebi, so jo izpustili, tako da ji ni bilo treba prespati na policijski postaji.

Imela je zares veliko sreče
Britanski tabloidi so takoj postregli s komentarji. "To je res zelo čuden čas, da greš k nekdanjemu fantu. Ampak res je imela srečo, da so bili policisti prijazni. Lahko bi jo strpali v celico, pa je niso. Prosili so jo, naj se umiri, jo 'de-aretirali' in celo poskrbeli, da je varno prišla domov."

Jeza jo hitro popade
Naomi je imela s policisti opravka že večkrat. Pred kratkim je uničila kuhinjo na jahti princa Jafarja, ker ni bila zadovoljna s hrano. Škode naj bi naredila kar za okoli 30.000 funtov.