Cheryl Cole tudi nekdanja Ashleyjeva ljubica prepričuje, naj se ne vrne k nezvestemu možu. Foto: EPA
Cheryl Cole tudi nekdanja Ashleyjeva ljubica prepričuje, naj se ne vrne k nezvestemu možu. Foto: EPA
Ashley Cole
Ashley Cole je svojo ženo varal dobesedno od prvega dne. Foto: EPA

Javno ji je sporočila, da se ji vrnitev k nezvestemu možu ne zdi dobra ideja: "Nora je, če mu bo res oprostila. Morda je njegova nezvestoba res preteklost, a vedno bo del njune zveze, bojim pa se, da je v resnici ne bo nehal varati in bo Cheryl spet ostala z zlomljenim srcem. Razočarala bo vso državo, če se bo vrnila k njemu po vsem tem, kar ji je storil."

Aimee je bila prva ljubica slavnega nogometaša, ki je javno spregovorila o njegovem skakanju čez plot - že pred nekaj leti je priznala, da je spala z branilcem Chelseaja. Cheryl je takrat takoj snela poročni prstan, a pozneje možu odpustila, ker naj bi bil "še otročji." V zameno je Ashley obljubil, da se ne bo več toliko zabaval, obnovila sta tudi poročne zaobljube, a iz te moke ni bilo kruha.

Varal jo je od prvega dne
Svoje polgole fotografije naj bi pošiljal manekenki Sonii Wild, Vicki Gough je zatrdila, da je imela oktobra 2008 razmerje s Colom, Ann Corbitt se je pohvalila, da je maratonski seks s slavnim nogometašem trajal kar štiri ure, Alexandra Taylor pa je priznala, da je spala s Cherylinim možem prav tisto noč, ko je par v klubu Funky Buddha prvič javno naznanil njuno ljubezensko zvezo. Prav namigovanje, da ji je bil mož nezvest tako rekoč od prvega dne, je bilo kaplja čez rob za Cheryl, ki naj bi mu zabrusila: "Gnusiš se mi, lagal si, lagal in lagal."

Želi, da je oče njenih otrok
Zvezdnika sta se lani po treh letih in pol res ločila, pred dnevi pa smo poročali, da sta skupaj preživela prijeten večer in zato razmišljata o novem začetku. "Ona noče čakati, da bo stara že 30 let, ko bo postala mama. Kljub vsemu, kar se je zgodilo, še vedno misli, da bi bilo najnaravneje, če bi bil Ashley oče njenih otrok," je povedala Cherylina prijateljica. Ashleyjev prijatelj pa je izjavil, da mora Cheryl nehati postavljati kariero na prvo mesto, če želi, da tokrat uspeta: "Njemu so očitali, da je kriv za razpad zakona, in to je tudi pošteno. Ampak tudi Cheryl mora prevzeti svoj del krivde - njena kariera je bila vedno na prvem mestu, nikoli ne Ashley."