Dita Von Teese, ki se bo pojavila tudi na evrovizijskem odru, po Marilynu še ni imela resne ljubezenske zveze. Foto: EPA
Dita Von Teese, ki se bo pojavila tudi na evrovizijskem odru, po Marilynu še ni imela resne ljubezenske zveze. Foto: EPA

Potem ko je Ditin nekdanji soprog skoraj takoj, ko je oznanil, da se razhaja z Dito Von Teese, presenetil javnost s svojo srčno izbranko Rachel Evan Wood, ki je bila od njega mlajša 22 let, se je v javnosti s svojim mladim izbrancem pojavila Dita.

Novi fant kraljice burleske in po novem tudi pevke, ki je od nje mlajši 11 let, sliši na ime Louis-Marie de Castelbajac. "Z njim je videti zelo srečna, tudi starostna razlika za zdaj ne predstavlja težav, saj je on zelo zrel za svoja leta," je povedala Ditina bližnja prijateljica.

"Odkar sem se razšla z Marilynom, še nisem imela resne ljubezenske zveze," je povedala Dita, ki je med drugim pred kratkim izjavila, da je ne moti to, da ima več ljubezenskih partnerjev naenkrat: "Rada se zabavam. Če nihče ne ve s kom hodim, lahko imam več moških naenkrat."

Po besedah prijateljice, je Dita le našla pravega moškega, s katerim neizmerno uživa v ljubezenski zvezi. Ali je Lousie, sin modnih oblikovalcev Jean-Charlesa de Castelbajaca in Catherine de Castelbajac, edini moški v Ditinem življenju?

D. S.