Zmagala je leta 2002. Foto: Reuters
Zmagala je leta 2002. Foto: Reuters

Kelly Clarkson je pred kratkim praznovala 20 let, odkar jo je zmaga na pevskem tekmovanju Ameriški idol (American Idol) izstrelila med zvezde, zdaj pa so bili njeni dosežki počaščeni tudi z zvezdo na hollywoodskem Pločniku slavnih.

"Poznam veliko nadarjenih ljudi, ki neverjetno pojejo, pišejo pesmi ali pa vodijo pogovorne oddaje. Imam veliko srečo, da sem dobila to priložnost," je poudarila 40-letna glasbenica, ki je prejela kar tri grammyje, za svojo dnevno pogovorno oddajo pa tudi emmyje. "Obstajajo sanje, za katere ne veš, da si jih imel, ko pa se le uresničijo, se počutiš zelo blagoslovljenega," je še priznala.

Pozneje se je na družbenih omrežjih vsem lepo zahvalila, pohvalila pa se je z lokacijo svojega imena na pločniku – to naj bi bilo med Harryjem Potterjem, ki ga je upodobil Daniel Radcliffe, in Deadpoolom, junakom ki ga igra Ryan Reynolds.

Vsi sodniki. Foto: Reuters
Vsi sodniki. Foto: Reuters

Med slavjem so ji ob strani stali tudi 8-letna hči River Rose in dve leti mlajši sin Remington ter mama Jeanne, pospremili pa so jo tudi prvotni sodniki ameriškega resničnostnega šova pevskega tekmovanja Ameriški idol Paula Abdul, Randy Jackson in Simon Cowell, poroča Billboard.

"Kelly, ki jo vidite pred kamero, je tudi Kelly za kamerami"

"Spomnim se dneva, ko sem te spoznal, spominjam se ne le tvojega glasu, ampak tudi osebnosti. Iskreno, takrat nisem vedel, kako dobra si, le všeč si mi bila," je dejal Cowell in dodal, da je prvi dan avdicij mislil, da gre za potegavščino, saj so vsi tekmovalci peli katastrofalno, tako pa je bil hvaležen, ko je naposled prišla bodoča zmagovalka.

Ob tem je še spomnil na njuno prvo interakcijo. Po njenem nastopu je pristopil do nje in ji povedal, da je bila neverjetna in da ji je na voljo za nasvete. Pevka pa mu je na njegovo presenečenje odvrnila: "Nočem biti nesramna, a raje bi videla, da se do konca oddaje ne pogovarjava. Vem, kaj delam, osredotočena sem." Zvezdnica je sicer med govorom vskočila in pojasnila, da se ni želela pogovarjati z nikomer, ki je bil odgovoren za napredovanje tekmovalcev v naslednji krog. Obenem ni hotela, da bi jo Cowell zmedel in ji prišel do živega.

"Od prvega dne je bila spoštljiva do ljudi, ki so glasovali zanjo, kupovali njene albume in vstopnice. Tega nikoli ni izgubila," je poudaril 62-letnik in dodal, da je "Kelly, ki jo vidite pred kamero, tudi Kelly za kamerami." Po njegovih besedah je sicer ovrednotila, kar so sodniki delali. "Če ne bi našli zvezde, ne bi bilo smiselno nadaljevati," je še pristavil.