45-letna Vanessa Williams, ki jo je mogoče videti tudi v seriji Grda račka, ne ovinkari glede 'majhne pomoči' pri svojem videzu. Foto: EPA
45-letna Vanessa Williams, ki jo je mogoče videti tudi v seriji Grda račka, ne ovinkari glede 'majhne pomoči' pri svojem videzu. Foto: EPA

Omenjena igralka je brez slabe vesti ali zadržkov priznala, da je botoks, ki ga v kožo vbrizgnejo z zelo tankimi iglami, v mestu angelov nepogrešljiva stvar. "Tako rekoč vsaka ženska, ki jo poznam, gre včasih na obisk k lepotnemu kirurgu po 'dozo' botoksa."

Vanessa sodi v maloštevilno skupino zvezdnikov, ki so priznali, da se v lovu za večnimi sanjami in mladostjo zatekajo k njemu. O botoksu jih je odkrito spregovorilo še nekaj.

Courteney: Nisem mogla premakniti obraza
Temnolasa "prijateljica" Courteney Cox je dejala, da se je z bolj napeto kožo sicer počutila dobro, da pa "v slabem obdobju obraza ni mogla premakniti dva, tri mesece". "Vsi uporabljamo botoks, priznajmo. Le ne uporabljajmo ga preveč, da ne bo postalo preveč očitno," pa je soigralkam na srce položila Virginia Madsen.

Jamie Lee Curtis pa je nad učinki botoksa razočarana: "Bila sem na liposukciji, vbrizgali so mi tudi nekaj botoksa. Ampak, veste kaj? Nič od tega ne deluje!" Nekdanja Playboyeva zajčica, danes 36-letna Jenny McCarthy, pa je dejala, da si je z njim pomagala zaradi pomanjkanja samozavesti. "Ko sem se pogledala v ogledalo, se sama sebi nikoli nisem zdela najlepša ženska na svetu. In zato sem se obrnila k botoksu."

Poglejte obraze omenjenih zvezdnikov in še nekatere druge, ki so vsi jasno in glasno priznali, da si pomagajo z injekcijami.

A. P.