Foto: Instagram
Foto: Instagram

Novico sta 35-letna pevka in 43-letni igralec potrdila z objavo fotografije na Twitterju organizacije Unicef, pri katerem oba sodelujeta kot ambasadorja dobre volje, poročajo ameriški mediji.

"Dobrodošla na svet, Daisy Dove Bloom! Počaščeni smo, da lahko predstavimo veselje ambasadorjev Katy Perry in Orlanda Blooma," so ob fotografiji pripisali v človekoljubni organizaciji in dodali še del sporočila presrečnih staršev, ki je v celoti objavljeno na spletni strani Unicefa. "Vzhičena sva od ljubezni in čudeža ob varnem in zdravem prihodu najine hčerke."

Kot sta zapisala zvezdnika, se zavedata, da sta med srečneži in da žal ne morejo vsi imeti mirnega poroda, kot je bil v njunem primeru. "Skupnosti po svetu se še vedno spopadajo s pomanjkanjem zdravstvenih delavcev in vsakih 11 sekund umre ali nosečnica ali novorojenček, največkrat v primerih, ki bi se jih dalo preprečiti. Zaradi covida-19 so ogrožena življenja številnih novorojenčkov zaradi oteženega dostopa do vode, čistil, cepiv in zdravil, ki preprečujejo bolezni. Kot staršema novorojenčice se nama zaradi tega trga srce in bolj kot kdaj koli prej sočustvujeva s starši, ki se bojujejo s temi težavami." Ob tem sta še pozvala k podpori prizadevanjem Unicefa.

Pevka si je zelo želela postati mama

Zvezdnika sta že pred meseci razkrila, da Katy pod srcem nosi deklico. Veselo novico o nosečnosti je pevka marca razkrila v videu za svojo najnovejšo pesem Never Worn White, v katerem je pokazala nosečniški trebušček. "Navdušena sem. Oba sva navdušena in vesela. To je verjetno skrivnost, ki sem jo najdlje skrivala," je pevka povedala v enem izmed poznejših intervjujev. "Čeprav sem vam nemudoma želela povedati vse, sem vedela, da vam moram to povedati na način, kot najbolje znam – z glasbo," je še dodala.

Daisy je njun prvi skupni otrok, Orlando ima iz prvega zakona z Mirando Kerr še sina Flynna. Ljubezen med pevko in igralcem je vzklila decembra 2015, ko sta se srečala na podelitvi zlatih globusov. Čeprav sta bila nerazdružljiva, sta marca 2016 sporočila, da si bosta vzela premor, a sta se potem njuni poti znova združili in na lansko valentinovo sta se zaročila.