Reese in Jake sta se pogosto videvala že lani, ko sta njuna filma Hoja po robu in Gora Brokeback pobirala nagrade. Foto: EPA
Reese in Jake sta se pogosto videvala že lani, ko sta njuna filma Hoja po robu in Gora Brokeback pobirala nagrade. Foto: EPA
Jake Gyllenhaall in Reese Witherspoon
Jake velja za enega najbolj zaželenih samcev v Hollywoodu, Reese pa po ločitvi naravnost cveti. Foto: Reuters

Prikupna oskarjevka te dni še podžiga govorice, da je spet zaljubljena, saj so jo spet ujeli s soigralcem iz prihajajočega trilerja Rendition, Jakom Gyllenhaalom.

Čeprav par še vedno noče zbujati pozornosti, so ju opazili pri večerji v losangelški restavraciji Il Sole. "Crkljala sta se in bila videti zelo igriva," poroča neki očividec.

Otrok še ni spoznal
Po poročanju njunih prijateljev zveza 31-letne Witherspoonove in pet let mlajšega zvezdnika Gore Brokeback presega zgolj občasne večerje, Gyllenhaala naj ne bi odgnal niti Reesin status samske matere dveh otrok. "V zadnjem mesecu sta preživela veliko časa skupaj. Jaku je resnično všeč in ga otroka niti najmanj ne motita," poroča vir, blizu oskarjevskega nominiranca.

Zapeljala ga je Reese
Kljub temu pa Reesini prijatelji vztrajajo, da se igralki nikakor ne mudi v še eno publicizirano hollywoodsko razmerje. "Reese je še vedno zelo prizadeta zaradi Ryana in potrebovala bo veliko časa, da bo dokončno prebolela. A z Jakom imata skupni interes. Za zdaj gresta počasi in se še spoznavata." Gyllenhaall naj tako tudi še ne bi spoznal Reesinih otrok, saj naj bi bila ta predstavitev za igralko ''preveč sveta''.

Revija Us Weekly medtem poroča, da se je Jake Reese vedno zdel popoln džentelmen in da je bila sveže pečena ločenka tista, ki je zapeljala mladega lepotca, saj se je ta sprva obotavljal zaradi ''faktorja bivšega''.

K. S.