Sezona nagrad je bila radodarna do filmov Reese in Ryana. Foto: EPA
Sezona nagrad je bila radodarna do filmov Reese in Ryana. Foto: EPA
Bosta Ava in Duncan dobila bratca ali sestrico? Foto: Ivymiller

Zvezda filma Hoja po robu je govorice, da je noseča, sprožila prejšnji mesec, ko so fotografi na sprehodu po malibujski plaži s hčerko Avo ovekovečili igralkin zaobljeni trebušček, pokrit s kopalkami v slogu 20. let.

Neimenovani vir je zaupal tabloidom, da je bila Reese videti vsaj štiri mesece noseča. 30-letno svetlolasko so večkrat tudi videli nakupovati v modnem butiku v Santa Monici Babystyle boutique, specializiranem za oblačila za dojenčke.

Obožujeta otroke
Neki Reesin prijatelj je dejal, da je Witherspoonova zelo zasebna oseba in ne govori rada o svoji nosečnosti. Par Witherspoon-Phillippe že ima dva otroka, šestletno Avo in dveletnega Deacona, svoje ljubezni do otrok pa ne skrivata. "Oba obožujeva otroke. Ne bi si želela življenja brez njih," je oskarjevka povedala za revijo Vogue.

Prebrodila težave v zakonu
Sicer pa tabloidi še vedno neizmerno radi poročajo o domnevnih težavah v zakonu igralskega para, ki naj bi jih zlasti povzročalo Ryanovo ljubosumje do uspešnejše žene. Govorice je sprožilo Reesino odkrito priznanje, da občasno obiskujeta zakonskega svetovalca, vso zadevo pa je poslabšala še ne ravno najboljša volja Phillippa, sicer enega izmed igralcev v oskarjevski Usodni nesreči, na marčevski podelitvi zlatih kipcev, kjer je njegova žena prejela oskarja za najboljšo igralko.

Par je vseskozi vztrajal, da je z zakonom vse v najlepšem redu, a medijev nista prepričala. Morda bo tretji otrok dovolj velik dokaz.