Nekateri britanski mediji zlobno pišejo, da bo Robbie za vedno ostal le 'tisti debeli plesalec iz Take Thata'. Foto: EPA
Nekateri britanski mediji zlobno pišejo, da bo Robbie za vedno ostal le 'tisti debeli plesalec iz Take Thata'. Foto: EPA
Take That
Robbie se je zasedbi znova pridružil po 15 letih. Foto: EPA

Britanski pevec se je nedavno znova vrnil na glasbene odre in našel srečo tudi v ljubezni, predtem pa je tri leta preživel skoraj v samoti. Zatekel se je v svojo losangeleško vilo, v kateri ni delal tako rekoč ničesar - in se zaradi tega tudi ni žrl in sekiral. Pomanjkanje energije in zanimanja za dogajanje okoli sebe si je razložil povsem preprosto - baterije so se mu po letih nastopanja, popivanja in jemanja mamil izpraznile.

"Pojdite k zdravniku"
Nedavno pa je obiskal zdravnika, ki je povsem po naključju ugotovil, da ima zvezdnik težave s hormoni in da so oni zakrivili njegovo triletno "tavanje".

"Če ste nekoliko otopeli, brez energije in se vam ničesar ne ljubi, vam svetujem, da preverite delovanje svojih hormonov. Sam sem se za ta korak odločil naključno, a pokazalo se je nekaj zanimivih stvari. Zdravnik mi je dejal, da so mi hormoni onemogočali normalno življenje in da so bili oni tisti, zaradi katerih se mi je toliko časa življenje zdelo nesmiselno in nepomembno. Tri leta nisem počel dobesedno ničesar, ker res nisem imel energije. Mislil sem, da sem pač takšen kot človek, a to ni bilo res."

Želi si otroka
Prava zdravila in ljubezen z ameriško igralko Aydo Field pa sta bila mejnika, ki sta Robbiejevo življenje znova spravila na pravo pot. Vrnitev v glasbeni svet je napovedal pred enim letom, ko je v oddaji The X Factor predstavil prvo pesem z novega albuma Reality Killed The Video Star. Nato se je še pobotal s člani zasedbe Take That in skočil v zakon z Aydo.

"Hvala Bogu oziroma komur koli že, da sem zdaj pripravljen na nove izzive. Uživam in blestim. V tem trenutku je življenje čudovito, tako zasebno kot poslovno."

Mladoporočenca si zdaj želita še naraščaj, za spol jima ni mar: "Samo da bo dete srečno in veselo. Vedno sem si predstavljal, da bom dobil fantka, s katerim bom nato igral nogomet. Zdaj pa mi je vseeno, dekleta so vendarle očkove ljubice, kajne? Če bova dobila deklico, jo bom do smrti ščitil in varoval."