Najbolj seksi ženska. Foto: Reuters
Najbolj seksi ženska. Foto: Reuters
Seksi Scarlett
Mlada igralka izžareva samozavest. Foto: EPA

21-letna Scarlett je laskavi naziv komentirala z izjavo, da je ena najlepših stvari za žensko, če ji rečejo, da je seksi. Zvezdnica filmov Izgubljeno s prevodom in Match Point se je bralcem revije zahvalila za "velikanski kompliment".

Na drugem mestu se je znašla Angelina Jolie, ki je bila lani izbrana za najbolj seksi žensko po izboru bralcev, sledijo pa Jessica Alba, Jessica Simpson, Keira Knightley, Halle Berry, Jenny McCarthy, Maria Šarapova, Carmen Electra in Teri Hatcher.

Scarlett Johansson je bila lani "šele" na devetem mestu in očitno ji je v enem letu uspelo pritegniti pozornost bralcev revije FHM, je povedal urednik ameriške izdaje Scott Gramling.

Njen raskavi glas in izjemna lepota sta zagotovo pripomogla k njeni zmagi, pa tudi samozavest, ki jo izžareva. Videti je kot ženska, ki je enako sproščena na rdeči preprogi kot pri druženju s fanti, je še dodal Gramling.

Scarlett naj bi se trenutno sestajala s hollywoodskim lepotcem Joshem Hartnettom, pred časom pa naj bi očarala tudi Jareda Leta in Benicia del Tora.