Arnold in Maria v srečnejših časih, leta 2007. Foto: EPA
Arnold in Maria v srečnejših časih, leta 2007. Foto: EPA

A če gre soditi po zadnjih fotografijah, do katerih se je dokopal spletni portal TMZ, je 66-letni zvezdnik Terminatorja Mario že pozabil in začel novo romantično poglavje.
Na fotografijah hollywoodski zvezdnik poljublja 38-letno svetlolaso fizioterapevtko Heather Milligan, potem ko sta se ustavila na zgodnji večerji v Santa Monici.

Po navedbah TMZ-ja je par prišel in odšel ločeno, ob odhodu pa se je Arnold poslovil od Heather s poljubom.

Poskusi sprave
Schwarzeneggerja in Milliganovo so prvič opazili skupaj pred nekaj meseci, zveza pa se je, kot kaže, razvijala, čeprav je on še januarja za nemški časnik Bild dejal, da še vedno ljubi Mario. Oktobra lani pa je ob promociji svoje knjige spominov Total Recall: My Unbelievably True Life Story nakazal, da verjame v nov začetek z nekdanjo ženo, s katero je bil poročen 25 let.
"Veliko časa je potrebnega, da se zacelijo te rane in da si spet začneva zaupati. Ampak, veste, se bom potrudil,"
je povedal za Fox News.

57-letna Shriverjeva je vložila zahtevek za ločitev po tem, ko je prišlo na dan, da je Arnold njuni gospodinji Mildred Baena zaplodil sina Josepha.
"V tisti situaciji niti nisem mogel kriviti nikogar, razen sebe, ker je bila moja žena fantastična žena," je povedal za Fox. "Tisto, kar sem najbolj cenil, sem uničil z nekaj neumnimi stvarmi, ki sem jih storil. Zame je pomembno, da začnem znova graditi, da si pridobim nazaj zaupanje svojih otrok in žene."

Schwarzenegger in Shriverjeva sicer uradno še nista ločena. Še maja so neimenovani viri za TMZ zagotavljali, da obstaja precej velika možnost, da se par pobota. A Maria naj bi bila zdaj bolj naklonjena dokončni ločitvi, ko je izvedela, da ima Arnold dekle.