Foto:
Foto:
V prihodnosti bi rada pela in igrala.

Pogovor s Severino je na šestih straneh objavil hrvaški tednik Globus. Z zvezdnico se je pogovarjal bosanski pisatelj in novinar Miljenko Jergović, ki živi v Zagrebu. Govorila sta o njeni preteklosti, zvezdništvu, njenem načinu življenja in seveda o razvpitem posnetku.

Pred nekaj leti je Severina veljala za četrti hrvaški emblem, takoj za grbom, zastavo in Tuđmanom. Za prvo javno razburjenje je poskrbela, ko se je na neki premieri pojavila z majico omenjenega voditelja.

Sicer pa je pevka do afere s posnetkom veljala za eno bolj diskretnih hrvaških znanih osebnosti. Tudi danes Severina poudarja, da ni človek, ki se rad razkazuje.

Zvezdnica pravi, da je trenutno dokaj srečna in da ima kljub svoji priljubljenosti še vedno upanje, da bo spoznala pravega moškega. Živi normalno življenje, druži se z ljudmi, nakupuje in včasih joče v kinu - kot vsi. Dodaja, da sicer ve, da včasih izziva, a večkrat nenamerno in v sprejemljivi meri.

Severina je poudarila, da gre pri aferi s posnetkom za žalostno zgodbo in da se ji zdi, da je šlo za kolektivno posilstvo. Ljudje, ki so v aferi sodelovali, ne sprejemajo tega, da za to, kar so sami počeli, nisem kriva jaz, še dodaja. Zaradi posnetka je njena kariera nazadovala, saj takrat ni mogla izdati albuma, ker ji ni bilo do petja.

Severina je še poudarila, da ji priljubljenost ni glavni cilj. V prihodnosti bi rada počela to, kar ima najraje - pela in igrala, v gledališču in na filmu. Zdi se ji, da bi bilo to lepo življenje.