Skupaj se trudita preživeti čim več časa. Foto: Reuters
Skupaj se trudita preživeti čim več časa. Foto: Reuters
Družina Willis - Kutcher - Moore
Bruceove in Demijine hčerke Scout, Rumer in Tallulah Belle imajo svojega očima Ashtona zelo rade.
Demi Moore in Emilio Estevez
Nekdanja ljubimca sta še vedno dobra prijatelja. Foto: EPA

V bližnji prihodnosti se napoveduje kar nekaj "grdih" zvezdniških ločitev, Demi Moore pa izstopa s svojo zakonsko in z družinsko srečo.

Njen zdajšnji mož Ashton Kutcher, ki je pri svojih 28 letih od svoje soproge mlajši za dobrih 15 let, je celo v prijateljskih odnosih z njenim nekdanjim možem Bruceom Willisom. Demijina kariera pa te dni cveti, saj igra v filmu Bobby, ki ga je režiral njen nekdanji fant Emilio Estevez.

Najraje preživlja čas z Ashtonom in otroki
44-letna Moorova je pred kratkim za neko ameriško televizijsko postajo spregovorila o svojem delu, družini in pritiskih Hollywooda. Povedala je, da se z Ashtonom trudita preživeti kar največ časa skupaj in da je včasih nekaj čisto preprostega in zasebnega veliko lepše kot dogodki na rdeči preprogi. Dodala je, da razen otrok ne obstaja nihče, s komer bi raje preživljala čas. Čeprav ima le malo časa, s soprogom počneta nekaj, pa čeprav je to "nič", na primer ležanje drug ob drugem s knjigo v roki.

Z Bruceom sta dobro uigrana ekipa
Ko so jo povprašali, kaj je skrivnost njene "popolne" ločitve z Willisom, je Moorova povedala, da sta z nekdanjim možem pač postavila otroke na prvo mesto. Še vedno delujeta kot ekipa in njune zakonske težave niso bile nikoli težave njunih otrok. Tudi sama izhaja iz ločene družine; ker je bila ujeta med dvema ognjema, tega ni želela storiti svojim otrokom.

Spoštuje nekdanjega fanta Emilia Esteveza
Ko se je nameravala že popolnoma odpovedati igranju, jo je prav njena razširjena družina prepričala, da je leta 2003 zaigrala v drugem delu Charliejevih angelčkov in pokazala svojo zavidanja vredno postavo v majcenem bikiniju. V Bobbyju, filmu o atentatu na senatorja Roberty F. Kennedyja, Moorova igra pevko iz 60. let, ki se bliža koncu kariere. Film je režiral njen dolgoletni prijatelj in nekdanji spremljevalec Emilio Estevez. Demi pravi, da ga zelo spoštuje, saj ima veliko sposobnost ustvarjanja.

In čeprav sta njeno zasebno in poslovno življenje skoraj popolni, se Moorova včasih spopada s pritiskom, ki ga Hollywood izvaja nad ženskimi zvezdnicami. Pravi, da se trudi ostati takšna, kot je, in se sprijazniti sama s seboj in svojim mestom na svetu, saj ni več stara 20 let. Meni tudi, da bi morale biti ženske samozavestnejše v svojih telesih in verjeti v svoje sposobnosti.