Robbieja bodo na Dunaju avgusta pričakale pripravljene oboževalke. Foto: EPA
Robbieja bodo na Dunaju avgusta pričakale pripravljene oboževalke. Foto: EPA
Tudi Švicarke ga imajo rade. Novembra so 16 ur stale v vrsti, da so prišle do vstopnic za Robbiejev koncert. Foto: EPA

Podjetni Avstrijci so na Dunaju dekletom, ki upajo, da jim bo zvezdnik na koncertih namenil vsaj kak pogled, ponudili razgibavanje, ki so ga poimenovali "Fit for Robbie", kar bi lahko prevedli tudi "Pripravljena za Robbieja".

In kaj ponujajo? Končni cilj nista le telesna pripravljenost in lepša postava deklet, ampak tudi boljše plesno znanje. Za dobrih 50 evrov dekleta eno uro na teden vadijo koreografijo na Robbiejeve uspešnice. Tečaj se začenja februarja in bo trajal do junija - takrat bodo udeleženke tečaja sposobne celo noč peti in plesati, obljublja vaditeljica, ki je včasih organizirala "golo" telovadbo za nudiste.

Pojasnila je: "Koncerti so velikokrat zelo utrudljivi za telesno nepripravljene. Robbie je tako odličen zabavljač, da čisto vsak želi dohajati njegovo petje in ples. Razgibavanje mora biti zabavno, a odlično je, če imamo v glavi konkreten cilj."

In ta dekleta ga vsekakor imajo - v avstrijsko prestolnico namreč avgusta prihaja eden najbolj želenih zvezdnikov, ki je znan po vročih zabavah.

Vstopnice za oba dunajska koncerta so že več mesecev razprodane.