Uvidevnost je lepa čednost. Foto: AP
Uvidevnost je lepa čednost. Foto: AP

V najnovejšem filmu o Thoru – Thor: Ljubezen in grom (Thor: Love and Thunder) – je tudi trenutek, v katerem se glavni superjunak, ki ga uteleša Chris Hemsworth, poljubi z likom Jane Foster, ki ga je zaigrala Natalie Portman. V pogovoru za britansko radijsko serijo Capital Breakfast with Roman Kemp pa je 41-letnica razkrila, kako je bil njen sodelavec uvideven.

Dobro sodelujeta. Foto: AP
Dobro sodelujeta. Foto: AP

38-letnik, ki naj bi sicer bil ljubitelj mesnih jedi, se je zaradi nje za kratek čas odpovedal mesu. "Dan, ko sva imela prizor s poljubom, zjutraj ni jedel mesa, ker sem veganka," je povedala igralka, ki se že večino življenja prehranjuje vegetarijansko ali vegansko, in poudarila, da tega od njega ni zahtevala, šlo je zgolj za zelo pozorno gesto.

Po besedah osebnega trenerja Luka Zocchija naj bi Hemsworth, da ohrani svojo postavo, v sklopu strogega režima na dan pojedel 10 obrokov, skupno 4500 kalorij. Portman in njena soigralka Tessa Thompson, ki v filmu igra vlogo Valkyrie in se ji je pridružila v intervjuju, pa sta zagotovili, da je načeloma zelo prijeten sodelavec, čeprav je malce siten, ko je lačen.