Foto: EPA
Foto: EPA

Decembrsko uživanje dopusta v svoji počitniški hiši v Charlestonu, Zahodni Virginiji, je prekinila nenadna šibkost 77-letnice. Prepeljana je bila v bolnišnico, kjer so ugotovili, da trpi za hudimi težavami zaradi hude okužbe ledvic in krvi. Med zdravljenjem na oddelku za intenzivno nego je doživela še infarkt, je izvedel tabloid TMZ.

"Še kar nekaj časa bo trajalo, preden bo okrevala. Vse je nevrološko," je povedal igralkin mož Arnie Anderson, ki ji stoji ob strani že 40 let. Par se je sicer poročil leta 1986 in ima 38-letno hčer Samantho.

Ne more govoriti in hoditi

Prejemnica dveh emmyjevih nominacij za svojo vlogo v znameniti humoristični seriji je trenutno v ustanovi za dolgotrajno okrevanje in je stabilna, vendar le delno prisebna, prav tako ne more govoriti. Kljub večkratni dnevni fizioterapiji se še vedno ne more postaviti na noge.

Sorodna novica Video: Sheenov izbruh kaplja čez rob - nanizanke letos ne bo več

"Ničesar ne moremo storiti, da bi pospešili proces. Upamo na najboljše," je še dodal Anderson, ki pa zaradi preventivnih varnostnih ukrepov med pandemijo svoje žene ne more niti obiskati.

Tako Charliejeva kot Waldnova gospodinja

Ferrellova je kot odrezava gospodinja Berta občinstvo zabavala vseh 12 sezon priljubljene serije, ki jo je ustvaril Chuck Lorre.

V seriji je sprva poleg Jona Cryerja in Angusa T. Jonesa v glavni vlogi igral Charlie Sheen, a se je v osmi sezoni hudo sprl s producentom.

Producenti in TV-hiša CBS so precej potrpežljivo prenašali Sheenov boj z alkoholom in mamili ter začasno celo ustavili snemanje nanizanke, vendar je bil igralčev izbruh, v katerem je Lorreja med drugim označil za "neumnega malega človeka in veliko revo".

Sprva so razmišljali, da bi vlogo Charlieja Harperja zaupali drugemu igralcu. Med kandidati so se najprej pojavili Rob Lowe (Bratje in sestre, Zahodno krilo, Parks and Recreation), Steve Carell (Pisarna) in John Stamos (Polna hiša in Urgenca), nato pa so izbrali Ashtona Kutcherja, vendar se odločili: "Charlie Harper mora umreti!"

Kutcher pa je nato v serijo prikorakal kot Walden Schmidt, nesrečni spletni milijarder, ki ga je zapustila žena in je hotel narediti samomor tako, da je zabredel v vodo v bližini vile Harperjevih.