Axl je bil žrtev Hilfigerjevih pesti. Foto:
Axl je bil žrtev Hilfigerjevih pesti. Foto:
Tommy Hilfiger
Tommy Hilfiger je Američane že večkrat razburil tudi s svojim izjavami. Foto: EPA

Rocker in oblikovalec sta se spotaknila drug ob drugega v četrtek v novem klubu Plumm na Manhattnu.

Prepir naj bi se začel, ko je Axl Rose premaknil pijačo Hilfigerjeve spremljevalke Dee Ocleppo. "Kozarec Hilfigerjevega dekleta sem premaknil, da ga ne bi kdo po nesreči polil. Vse skupaj je bila le najbolj 'surrealistična' stvar, ki se mi je zgodila v življenju," je dogodek opisal besni Axl.

Hilfiger je začel udarjati
Po za Axla usodnem premiku Deejine pijače je 55-letni Hilfiger popolnoma nepričakovano ponorel in Axla udaril v roko ter mu ukazal, naj pijačo vrne tja, kjer je bila. "Kar udarjal me je," je povedal Rose o bližnjem srečanju s Hilfigerjem.
Hilfigerjevi tiskovni predstavniki dan po pretepu niso bili dosegljivi, prav gotovo pa bo Tommy Hilfiger medijem ponudil svojo razlago dogodka.

"Res je, nedvomno sta imela nekakšno težavo," je potrdil lastnik lokala Noel Ashman.

Zvezdniki so praznovali rojstni dan Rosario Dawson
Axl Rose in Tommy Hilfiger sta v Plumm prišla na zabavo ob 27. rojstnem dnevu igralke Rosario Dawson. Axla so "vpoklicali" kot presenečenje večera oziroma pevsko darilo, ki so ga Rosarijini prijatelji organizirali zanjo. Rose je kasneje res zapel in pesem You're Crazy posvetil "svojemu dobremu prijatelju Tommyju Hilfigerju". Med pretepom je bil lokal nabit z zvezdniki, med katerimi so bili Lenny Kravitz, Mickey Rourke in Kid Rock.