Sarah Jessica Parker se v vlogi Carrie tokrat spopade z ohlajanjem strasti v zakonu z Živino. Foto: Spletna stran filma
Sarah Jessica Parker se v vlogi Carrie tokrat spopade z ohlajanjem strasti v zakonu z Živino. Foto: Spletna stran filma

Carrie, Miranda, Samantha in Charlotte so po dveh letih nazaj, na platnu pa se bosta tokrat pojavili tudi slavni gostji Penelope Cruz in Miley Cyrus. Vrnil pa se bo tudi John Corbett v vlogi očarljivega Aidana, ki bo Carrie, zdaj dve leti poročeno z Živino, po srečanju na dopustu v arabskem svetu spravil v skušnjavo ...

Nove težave, novi moški, novi nakupi ...
V filmu, pod katerega se spet podpisuje režiser in scenarist Michael Patrick King, se bo modno ozaveščena newyorška četverica spopadla z novimi težavami, novimi moškimi in seveda - z novimi nakupi. Odpravile se bodo tudi na razkošno potovanje. Tem dekletom očitno tudi recesija ne more do živega, ugotavljajo ameriški mediji.

V nadaljevanju filma iz 2008, ki je nasledil uspešno tv-serijo, bodo ženske, zdaj že krepko v 40. letih življenja, doživele kar nekaj sprememb. Pri Carrieju in Živini se strast ohlaja, Charlotte je čez glavo zrasel naraščaj, Mirando obremenjuje delo, Samantha pa je še vedno obremenjena predvsem s staranjem.

Poleg glavnih zvezdnic Sare Jessice Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis in Cynthie Nixon v filmu nastopajo še Chris Noth, David Eigenberg, Evan Handler, Jason Lewis, Mario Cantone in Willie Garson, ki so dekleta na njihovih prigodah spremljali že na tv-ekranih.

Oglejte si napovednik za težko pričakovani "ženski film leta"!