Zaradi psihičnega in besednega nasilja ter težav z drogami se Charlie ni smel približati hčerkama. Foto: EPA
Zaradi psihičnega in besednega nasilja ter težav z drogami se Charlie ni smel približati hčerkama. Foto: EPA
Charlie in Denise
Denise in Charlie sta se poročila leta 2002. Foto: EPA

Potem ko je Denise marca 2005 po treh letih zakona vložila vlogo za razvezo, je bilo videti, kot da se Denise in Charlie ne bosta nikoli več mogla pogovarjala kot prijatelja.

Ne le doma, tudi v javnosti in ob sodelovanju medijev sta se medsebojno obtoževala in obmetavala z očitki.

Hud boj za skrbništvo
Nato se je začel boj za skrbništvo nad hčerkama Sam in Lolo. Dokazi o psihičnem in besednem nasilju ter o zlorabi drog in zasvojenosti z igrami na srečo so sodnike prepričali, da Charlieju prepovedo stike z otroki.

Zvezdnik nadaljevanke Dva moža in pol, ki bo 3. septembra dopolnil 41 let, se Denise, dveletni Sam ali enoletni Loli ni smel približati na manj kot 275 metrov.

Čeprav se je nekaj časa govorilo, da je Charlie prepoved večkrat kršil, pa mu tega niso nikoli uspeli dokazati.

In končno dogovor!
Zdaj pa je naenkrat vsega tega konec, saj sta se Denise in Charlie uspela dogovoriti in zakonsko zvezo prekiniti z zunajsodno poravnavo. Saga Sheen - Richards je končno dosegla epilog. Tudi napovedanega zaslišanja v zvezi s skrbništvom nad otrokoma ne bo, kar pomeni, da sta se tudi o tem dogovorila.

Njuni odvetniki sicer niso želeli izdati podrobnosti dogovora, povedali so le to, da sta se nekdanje Bondovo dekle in zvezdnik filma Platoon za sporazumno ločitev odločila po sestanku s sodnikom v njegovih prostorih.