Par zdaj odhaja na medene tedne. Foto:
Par zdaj odhaja na medene tedne. Foto:
Daša Podržaj
Daša Podržaj je leta 2008 dobila krono mis Hawaiian Tropic. Foto: MMC RTV SLO

"Da, jaz že komaj čakam. Ker smo imeli super organizatorje, ki so vse uredili, tako da meni ni bilo treba prav ničesar početi v zvezi z organizacijo, tako da samo prideva tja in rečeva 'da'. Nato pa zabava," je še pred velikim dogodkom v smehu za MMC priznala bodoča nevesta Daša Podržaj.

Novica o ljubezni 53-letnega podjetnika Hrvatiča in njegove več kot 30 let mlajše spremljevalke je v medije prišla lani, čeprav sta se skrita pred pogledi javnosti dobivala že nekaj mesecev prej. Zdaj se je par odločil nadgraditi svojo ljubezen. "Potem ko sem ga spoznala - ne iz medijev, ampak osebno -, sem ugotovila, da je zelo zabaven, odprt, pripravljen pomagati, odkrit, ne mara hinavščine in super se ujameva. Tako da sem zelo srečna," je svojega zdaj že moža opisala Podržajeva.

Par si je zaželel zasebne poroke. "Verjetno se določenim fotografom ne bova mogla izogniti, to je pač sestavni del tega. Načeloma pa bo bolj zasebnega tipa. Imeli bomo tudi varovanje, da ne bo izgredov," je še dejala pred velikim dnem.

Njuna poroka je minila v slogu črno-bele barve, zato se je Podržajeva odločila, da bo imela tudi tako poročno obleko. "Odločila sva se za črno-belo kombinacijo, ker je nekaj posebnega, ker tega ne vidimo velikokrat na poroki - čeprav je to zdaj postal kar trend in jih bo vedno več. Meni je to kar v redu. Najprej sem bila malce skeptična - črna je malo nenavadna barva za poroko. Ko pa sem videla, v kakšni kombinaciji prideta še torta in cvetje, mi je postalo zelo všeč in mi ni nič žal, da sva tako odločila," je pojasnila. Par se bo po usodnem izreku besede "da" odpravil na Maldive in v Šrilanko.

Kdo sta Rajko in Daša?
Rajko Hrvatič je slovenski podjetnik, ki je v javnosti znan tudi kot lastnik licence za lepotno tekmovanje mis Hawaiian Tropic, po prijateljstvu z Janom Plestenjakom, večni družbi lepotic (v njegovem objemu sta se greli tudi Maja Malnar in Iryna Oyspenko Nemec) ter napadu v Poreču, kjer ga je neznanec zabodel z nožem. Daša Podržaj je mlada temnolasa lepotica, ki se je na naslovnicah prvič znašla leta 2008, ko je kot prva spremljevalka na tekmovanju za mis Hawaiian Tropic nasledila krono Nermine Sijamdhoždić, ki so ji naslov odvzeli zaradi kršenja pogodbe.