Slavni par so na rdeči preprogi pozdravili številni oboževalci. Foto: Uradna spletna stran
Slavni par so na rdeči preprogi pozdravili številni oboževalci. Foto: Uradna spletna stran
Angelina Jolie, Branko Đurić - Đuro
V filmu Dežela krvi in medu igra tudi Branko Đurić - Đuro. Foto: Osebni arhiv

Pozornost je igralcem in igralkam ter režiserjem in drugim filmskim ustvarjalcem z vsega sveta delno prevzela Angelina Jolie, ki je z možem nenapovedano prispela v bosansko prestolnico.

Čeprav je hollywoodska igralka pred kratkim obljubila, da se bo nekoč udeležila filmskega festivala v Sarajevu, Angeline ni nihče jemal preveč resno. Na presenečenje številnih je Angelina držala obljubo in se pojavila že na letošnjem 17. filmskem festivalu.

Čeprav ni bila najavljena kot ena izmed uradnih gostij, se je danes na uradni spletni strani sarajevskega filmskega festivala pojavilo oznanilo, da bo častna gostja slovesnosti ob koncu festivala ravno Angelina Jolie.

Igralki, ki jo v Sarajevu spremlja njen srčni izbranec Brad Pitt, bodo podelili tudi nagrado - častno srce Sarajeva.

Slavni par, ki je do zdaj dvakrat obiskal Sarajevo, je po poročanju bosanskih medijev pristal v Sarajevu okoli 17.30, bosansko prestolnico pa naj bi zapustila že ob 21.30.

Zvezdniški par naj bi pričakala igralka Zana Marjanović, ki ima glavno vlogo v Angelininem filmu Dežela krvi in medu (In The Land od Blood and Honey), ki govori o ljubezni med srbskim vojakom in muslimanskim dekletom.