Lindsay Lohan v zapor odhaja 9. novembra. Foto: Reuters
Lindsay Lohan v zapor odhaja 9. novembra. Foto: Reuters

Sodnica Stephanie Saitner ima dovolj problematične zvezdnice - če se je Lindsay oktobra po plačilu varščine kmalu znašla na prostosti, tokrat ne bo tako. Sodnica je namreč ukazala, da Lindsay ne bo upravičena do hišnega zapora ali predčasne izpustitve. Po odsluženi zaporni kazni bo zvezdnica morala nadaljevati družbenokoristna dela v tamkajšnji mrtvašnici, morala pa bo tudi redno hoditi na posvetovanje v psihiatrično bolnišnico.

25-letnica je brez ugovorov sprejela sodničine besede, na trenutke pa je bila na robu solz, poroča tiskovna agencija Reuters.

Ali bo LiLo tokrat upoštevala navodila?
Problematično igralko je sodnica zaradi neupoštevanja pogojev - očitala ji je, da ni odhajala na psihiatrično posvetovanje (od 19 dogovorjenih je bila na sestankih prisotna le petkrat) , obenem pa ni oddelala 16 ur družbenokoristnega dela v losangeleški mrtvašnici - obsodila na kar 300 dni zaporne kazni, od katere bo Lindsay zagotovo vsaj 30 dni preživela za rešetkami.

Po 30 dneh, preživetih za zapahih, se bo igralka znova znašla na prostosti, a v tem času bo morala oddelati vse naloge, ki jih ji je naložilo sodišče. Če do konca marca ne opravi vseh pogojev, bo LiLo morala nazaj v zapor - takrat bo morala odslužiti še preostalih 270 dni.