Katera bo prejela krono in lento in postala naslednica Mariborčanke Tine Petelin? Foto: Organizator
Katera bo prejela krono in lento in postala naslednica Mariborčanke Tine Petelin? Foto: Organizator

V nedeljo, 29. avgusta, bo v Mariboru znana mis Slovenije 2010. Izmed 12 lepotic bodo najprej izbrali šest superfinalistk, ki bodo morale za zadnjo preizkušnjo odgovoriti tudi na eno izmed vprašanj, a tokrat ne strokovne komisije.

Prav trenutek, ko (morda) bodoča misica prime v roke mikrofon, zadrži dih, v napetosti čaka na vprašanje, nato pa skuša čim bolj prefinjeno in zanimivo odgovoriti pred množico gledalcev v dvorani in televizijskimi sprejemniki, je za mnoge gledalce najzabavnejši del prireditve.

V petek, 27. avgusta, ob 15.00 boste v MMC-jevi spletni klepetalnici lahko poklepetali s Tino Petelin, mis Slovenije 2009.

Tokrat ste del tega lahko tudi vi, bralci Multimedijskega centra RTV Slovenija. Vabimo vas namreč, da na naš elektronski naslov mmc-info@rtvslo.si pošljete čim zanimivejše vprašanje za eno izmed šestih superfinalistk. Čas imate do petka, k vprašanju pa pripišite še vaše ime in priimek in telefonsko številko. Ime nagrajenca bomo na MMC-ju objavili v ponedeljek, če bo pozorno poslušal, pa se bo med "izpraševalci" prepoznal že v nedeljo na samem izboru.

Zmagovalca bomo izbrali v uredništvu, srečneža pa čaka praktična nagrada MMC-ja. Vabljeni k sodelovanju!

Izbor mis Slovenije si lahko ogledate v živo v dvorani, prenašal pa ga bo tudi 1. program TV Slovenija (prenos se začne ob 20.00). Dogodek bo ves čas podrobno spremljal tudi MMC.