Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Ana Jurc

Film in TV Najtežje pričakovani filmi leta 2019 so ...

30.12.2018

Marvelova spektakla Maščevalci: Endgame in Stotnica Marvel sta v dveh različnih anketah pristala na vrhu seznama najtežje pričakovanih filmov v letu 2019.

Gledamo Tatiči

25.12.2018

Hirokazu Koreeda s svojo "umetnostjo empatije", ki je mojstrsko utelešenje našla v Tatičih, naslika precej drugačen portret sodobne Japonske, kot ga ponujajo podobe tehnološko sijajnih megalopolisov.

Film in TV Pregled leta: Najboljši filmi v letu 2018

20.12.2018

Leto, ki se izteka, je poskrbelo za presenetljivo širok nabor odličnih filmov v najrazličnejših žanrih, od kostumskih dram do okultnih grozljivk. Na kupu je zbranih dvajset najboljših.

Citat Judith Kerr

16.12.2018

Malo nenavadno je poslušati komentarje o tem, kako otroci ves čas uporabljajo elektronske naprave, ker se sama še spominjam časov, ko branje ni bilo ravno najbolj odobravan konjiček za otroke.

Citat Gustave Flaubert

13.12.2018

Nič ni bolj ponižujoče, kot videti idiote uspevati v nečem, kar je nam spodletelo.

Gledamo Filmska recenzija: Robin Hood

16.12.2018

Smrt, davki in ciklična vračanja Robina Hooda – nekatere stvari so v življenju pač stalnica. V najnovejšem utelešenju skuša Robin iz Loxleyja zajahati trend filmov o superjunakih.

Knjige "Ko gre za knjigo, trg ne sme biti edino merilo - to bi pomenilo prevlado ljubičev in krimičev"

04.12.2018

"Knjiga ni zgolj posoda in knjižni sejem ni trgovina s posodjem," opozarja Anja Golob, odgovorna urednica majhne neodvisne založbe z nišnim programom stripa in risoromana.

Citat Anthony Bourdain

03.12.2018

Vem, da je nekje v meni tip, ki bi rad cel dan poležaval v postelji, kadil travo ter gledal stare filme in risanke. Moje celo življenje je serija strategij, da bi se izognil in prelisičil tega tipa.

Ocenjujemo Filmska recenzija: Vdove

29.11.2018

Liam Neeson ima, kot veste, "zelo specifičen nabor sposobnosti ", ki pa v Vdovah , popolnoma nekonvencionalni kriminalki o "še zadnjem velikem roparskem podvigu", ne bodo prišle v poštev.

Citat Willem Dafoe

25.11.2018

Ne pristajam na idejo, da je ubog in neznan umetnik tisti najbolj pristen. Mislim pa, da z uspehom pridejo določene stvari, ki te lahko skvarijo.

Film in TV Christian Petzold: "Fašiste bo na koncu pokopalo to, da ne premorejo smeha in empatije"

22.11.2018

Christian Petzold, režiser "razdeljene nemške zgodovine" ter "gonilna sila berlinske šole, ki je nemškemu filmu vrnila nekdanji glamur", kot se radi izražajo kuratorji filmskih retrospektiv, je bil ...

Citat Fran Lebowitz

19.11.2018

Seveda razumem, da se zdi številnim ljudem kajenje sporno. To je njihova pravica. Jaz sem zadnja oseba, verjemite, ki bi kritizirala negodovanje nad stvarmi.

Stran 39 od 185
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov