Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Ana Jurc

Oder Aleksandar Popovski: "Temna stran je lahko zelo seksi"

12.12.2016

"Če bi bili politiki pametni, bi dali umetnikom toliko denarja, da ne bi vedeli, kaj naj z njim. Mi smo tisti, ki zameglimo kruto realnost. Če bi ostali samo še oni, bi jih ljudje pobijali na ulicah,"

Praznični koledar 2016 Polonapolona: na kavo z Jovanko, Almo in Coco

04.12.2016

Ilustratorke Polone Pačnik in njene blagovne znamke polonapolona ni treba posebej predstavljati: katero od njenih "skodelic z osebnostjo" ste verjetno že kdaj podarili prijateljici, ki zdaj jutra ...

Citat Julia Ducournau

01.12.2016

Kadar Martin Scorsese snema z Leonardom DiCapriem, ga nihče ne vpraša, ali je posnel "moški" film. Moti me, da nekateri še vedno mislijo, da so filmi ženskih avtoric domena nišnih občinstev.

Citat Jake Gyllenhaal

27.11.2016

Spoznal sem, da igranje ni ena sama stvar. Ne obstaja en sam način ... Vse bolj se uveljavlja teorija, še posebej za igralce, da so največji tisti, ki si tako ali drugače škodijo.

Citat Jim Jarmusch

25.11.2016

Nimam prenosnega računalnika, nikoli ga nisem imel. Nimam osebnega e-naslova. Imam iPad, pa iPhone in včasih grem na splet, ampak če bi imel še e-pošto, bi se verjetno s tem ukvarjal pol dneva.

Citat Jeremy Renner

24.11.2016

To, da sploh razmišljamo o podpornih vlogah kot manjvrednih, je ena najbolj žalostnih stvari v filmskem svetu danes.

Citat Imelda Staunton

22.11.2016

Nočem ameriške televizije pri nas. To so samo postaje na postaje na postaje, kar razredči stvari. To je tako, kot če greš v veleblagovnico, kjer te zmede prevelika izbira keksov.

Recenzije Liffe: Jaz, Daniel Blake

18.11.2016

Ken Loach ni avtor, ki bi skušal koga v kino zvabiti z obeti eskapistične zabave, in film, s katerim je letos v Cannesu osvojil zlato palmo, ni nobena izjema.

Recenzije Liffe: Med morjem in zemljo

17.11.2016

Na Sundanceu nagrajeni kolumbijski celovečerec na specifično latinskoameriški način tematizira brezmejnost - in, paradoksalno, omejenost - materinske ljubezni.

Citat Patti Smith

07.11.2016

Zares sočustvujem z mladimi ljudmi, kajti na vsakem koraku so dojemani kot potrošniki. V resnici pa bi prav tisti drugi morali služiti vam. Vi ne služite vladi, ona služi ljudem.

Citat Benjamin Disraeli

02.11.2016

Dva naroda, med katerima ni nobenih stikov in nobene simpatije, dva naroda, ki tako malo vesta drug o drugem, kar zadeva navade, misli in čustva, kakor bi prebivala v različnih podnebnih pasovih ali ...

Citat Igor Ružić

19.10.2016

Slovensko gledališče je bilo vedno nekaj posebnega na območju nekdanje Jugoslavije.

Stran 62 od 186
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov